Prefectul Sorin Răducan la festivităţile prilejuite de celebrarea a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române

IMG 0344 Prefectul Sorin Răducan la festivităţile prilejuite de celebrarea a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române poze

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a participat vineri, 01 aprilie 2016, la festivităţile prilejuite de celebrarea a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Cu această ocazie a declarat: 

«Este o onoare pentru mine să mă aflu astăzi la un eveniment atât de important pentru Jandarmerie – 166 de ani de ani în slujba României.

Jandarmeria Română a luat fiinţă în anul 1850, din nevoia asigurării libertăţilor cetăţeneşti şi a ordinii de drept în stat, izvorâtă din spiritul european al vremii, iar astăzi, arma Jandarmeriei a devenit o componentă puternică a Sistemului de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, bucurându-se de un grad ridicat de încredere în rândul cetăţenilor.

Pentru mine acesta este un bun prilej de a vă mulţumi pentru modul în care vă faceţi datoria, dând dovadă de desăvârşit profesionalism în toate acţiunile dumneavoastră, astfel încât în judeţul Dolj este asigurat un climat optim de ordine şi siguranţă publică.

De asemenea, doresc să vă mulţumesc pentru colaborarea pe care o aveţi cu Instituţia Prefectului Judeţului Dolj şi vă asigur că veţi avea parte în continuare de întreg sprijinul nostru în toate acţiunile pe care le veţi desfăşura.

IMG 0350 Prefectul Sorin Răducan la festivităţile prilejuite de celebrarea a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române poze

Sunt convins că dumneavoastră, cei care îmbăcaţi cu mândrie uniforma de jandarm, vă veți îndeplini misiunile cu deplin profesionalism şi responsabilitate şi în perioada următoare, fiind în permanenţă în slujba doljenilor.

Vă doresc în continuare putere de muncă şi realizări pe plan personal şi  profesional şi vă transmit, din partea mea şi a Instituţiei Prefectului – Judeţului Dolj „La mulţi ani!”» – prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan.

 

 

 

 

Biroul de presă

Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj