Prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României

DSC02631 Prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României poze

Prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a luat parte vineri, 1 Decembrie 2017, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României.

Cu această ocazie, prefectul județului Dolj a transmis mesajul prim-ministrului României, Mihai Tudose:

„Sărbătorim astăzi Ziua Naţională, ziua Marii Uniri de la 1918, cu încrederea şi speranța confirmării unei noi pagini de istorie pentru România, pentru români.

1 Decembrie 1918 a făcut ca România să devină unită și respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării.

Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României și să asigurăm servicii publice mai bune – asistență medicală de calitate, un sistem de educație performant, infrastructură adaptată nevoilor prezentului – și prosperitate fiecărui român.

1 Decembrie le-a adus românilor demnitate şi îndeplinirea idealului naţional. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naționale. Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei ci, mai ales, un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identității naționale.

La mulţi ani, România! La mulţi ani românilor din țară și de pretutindeni! La mulți ani tuturor celor care trăiesc în România!”.

 

Biroul de presă

INSTITUŢIA PREFECTULUI  JUDEŢULUI DOLJ