Prefectul Georgescu ţine audienţe în zona crepusculară a retrocedărilor

m georgescu dolj Prefectul Georgescu ţine audienţe în zona crepusculară a retrocedărilor poze

Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, va susţine miercuri audienţe în comunele Şimnicul de Sus şi Melineşti, cele două localităţi aflate anii trecuţi în centrul scandalului pe terenurile Staţiunii de Cercetare Şimnic.  Potrivit unui comunicat al Prefecturii Dolj, Georgescu se va întâlni miercuri cu petenţii din ambele comune, la sediile primăriilor din Şimnicul de Susl şi Melineşti, continuând astfel seria audienţelor la ţară inaugurată săptămânile trecute.

“Instituţia Prefectului Dolj anunţă persoanele interesate că în ziua de miercuri 24.03.2010 , prefectul judeţului Dolj Eugen Georgescu va susţine programul de audienţe la sediul Primăriei din Comunele Şimnicul de Sus (ora 13) şi Melineşti (ora 10). Cererile şi solicitările persoanelor interesate care au domiciliul stabil în comunele menţionate cât şi în comunele învecinate vor fi depuse la Biroul de Relaţii cu Publicul din Primăria Şimnicul de Sus şi Primăria Melineşti.

Această iniţiativă vine în întâmpinarea îndeplinirii obiectivelor de guvernare care are ca principal obiectiv apropierea instituţiilor statului faţă de cetăţeni. Audienţele din teritoriu susţinute de prefectul judeţului Eugen Georgescu vor continua. Intervalul de timp şi locaţia in care prefectul judeţului Dolj Eugen Georgescu va susţine viitoarele audienţe din judeţ vă vor fi comunicate ulterior”, precizează comunicatul Prefecturii Dolj.