Prefectul Deca, primul conducător auto pe stil nou din Dolj – VIDEO

deca la pozapermis Prefectul Deca, primul conducător auto pe stil nou din Dolj   VIDEO poze

Prefectul de Dolj, Marius Deca, a fost primul doljean care s-a prezentat azi la serviciul de profil pentru preschimbarea permisului de conducere după noua procedură. 

“Astăzi m-am prezentat pentru preschimbarea permisului de conducere. Oricum expira în luna mai, dar am vrut să profit de ocazie să dau un semnal către toţi conducătorii auto că, iată, mai există viaţă şi după data de 19 ianuarie, când a intrat în vigoare noua ordonanţă. Singura diferenţă este că acum este obligatorie la preschimbarea permisului vizita medicală, ceea ce cred că nu este un capăt de ţară. Costă câteva zeci de lei noi, în funcţie de policlinică şi cred că este chiar un lucru de dorit să ne testăm din punct de vedere medical înainte de preschimbarea carnetului de conducere”, a declarat Marius Deca.

decastan Prefectul Deca, primul conducător auto pe stil nou din Dolj   VIDEO poze

Acesta a ţinut să-l felicite pe şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări, Constantin Stan, pentru modul în care a funcţionat serviciul în ultimele săptămâni, când mii de doljeni au dat năvală să-şi preschimbe permisele.

permiseamaradia Prefectul Deca, primul conducător auto pe stil nou din Dolj   VIDEO poze

“Vreau să-i felicite pe toţi angajaţii, în frunte cu domnul comandant Stan, pentru modul în care s-au achitat de sarcini. La Dolj nu au fost probleme deosebite, chiar dacă numărul solicitanţilor de preschimbare a permiselor a crescut în perioada “nebuniei” din ultimele săptămâni, de la 150 la 1ooo de persoane pe zi”, a mai spus prefectul Marius Deca.