PPDD şi-a retras candidaturile de la BEJ. Oamenii lui Diaconescu au plecat după ediţia revăzută şi adăugită de la Bucureşti

ppdd 11 PPDD şi a retras candidaturile de la BEJ. Oamenii lui Diaconescu au plecat după ediţia revăzută şi adăugită de la Bucureşti  poze

După depunerea oficială a candidaturilor, care s-a petrecut în jurul orei 17.30, PPDD Dolj şi-a retras dosarele depuse la BEJ din cauza unei modificări de ultimă oră. 

Din câte se pare, este vorba de înlocuirea pe ultima sută de metri a unuia dintre candidaţii la Camera Deputaţilor, cel de pe Colegiul nr. 10 Dăbuleni.

Marian Lăpădat, cel prezentat drept candidat de şeful PPDD Dolj, Mihai Cilibiu, nu figura şi în listele depuse la BEJ Dolj şi semnate de preşedinta formaţiunii, Alice Man.

Prin urmare, pepedediştii doljeni şi-au retras dosarele de candidatură depuse la BEJ, promiţând să se întoarcă la prefectură în cursul serii, cu un nou set de documente semnate de conducerea centrală a partidului.

 

Trebuie spus că, înainte de retragerea integrală lotului de candidaturi, candidaţii au fost întorşi din drum de câteva ori, pentru a recompleta sau semna anumite documente din dosare completate aiurea, printre aceştia numărându-se Gheorghe Preotu, Ionel Pană şi, la o oră distanţă, Ion Dumbravă de la Filiaşi.