Popa şi Prioteasa au inaugurat Casa de Cultură din Segarcea

1 41 Popa şi Prioteasa au inaugurat Casa de Cultură din Segarcea poze

Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat, sâmbătă, cu prilejul inaugurării Casei de Cultură a orașului Segarcea, că noul edificiu ajută la păstrarea și valorificarea tradițiilor populare oltenești.
Totodată, președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a făcut o scurtă prezentare a obiectivelor realizate sau care urmează a fi demarate în orașul Segarcea cu sprijinul Consiliului Județean, în acest context fiind amintite proiectul de reabilitare și modernizare ale drumului Craiova-Segarcea-Cârna și lucrările ce vor fi executate în cadrul Masterplanului de apă.

popa si prioteasa Popa şi Prioteasa au inaugurat Casa de Cultură din Segarcea poze

“Suntem prezenţi la Segarcea pentru a inaugura o investiţie prin care oraşul dumneavoastră se îmbogăţeşte şi se înnobilează cu un locaş de cultură aşa cum au doar marile oraşe. Segarcea nu a avut un astfel de locaş al culturii, nu a avut o sală specială. Ori dacă azi are această sală, atunci se datorează unor oameni care au ştiut să-şi dea mâna, iar aici mă refer la preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la senatorul Mircea Geoană, la primarul Nicolae Popa şi, bineînţeles, la Consiliul Judeţean Dolj, care a fost întotdeauna alături de oraşul Segarcea.
De Segarcea ne leagă foarte multe lucruri frumoase care s-au petrecut aici în ultimii ani şi dacă mă refer doar la drumul care s-a făcut prima dată până la Segarcea, iar apoi până la Cârna şi eu cred că spunem deja foarte mult, fără să mai amintesc de întâlnirea de acum două-trei săptămâni cu o delegaţie de oameni de afaceri din China care îşi doresc să demareze în oraşul dumneavoastră o afacere de peste 70 de milioane de euro.
Din primăvară, pe masterplanul de apă al Consiliului Județean Dolj, în valoare de peste 185 de milioane de euro, la Segarcea vor începe și lucrările pentru apă și canalizare, lucrări care depășesc 15 milioane de euro. Sunt multe lucruri care se întâmplă şi se vor întâmpla şi în perioada următoare la Segarcea.
Vă dorim să facem multe lucruri împreună, iar celor doi colegi Mircea Geoană şi Valeriu Zgonea le spunem să ne ajute în continuare pentru că abia de acum înainte începe un drum greu şi dificil, cel al guvernării”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
La evenimentul inaugural al Casei de Cultură Segarcea au mai participat alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, senatorul Mircea Geoană, reprezentanții autorităților locale, precum și câteva sute de segărceni.
BIROUL DE PRESĂ