Ponta: Toţi banii daţi de guvernul PDL au ajuns la Solomon şi la prietenii lui!

usl ponta crin constantin prioteasa olguta craiova 043 Ponta: Toţi banii daţi de guvernul PDL au ajuns la Solomon şi la prietenii lui! poze

Premierul USL a lansat un atac la baionetă împotriva primarului în funcţie, pe care l-a acuzat că a profitat personal de banii guvernului. 

Victor Ponta a spus că va fi vorba de “o schimbare fundamentală” în modul în care va fi sprijinită Craiova după 10 iunie.

“Antonie Solomon a beneficiat de atenţia guvernului anterior, dar el personal nu Craiova. Ştiţi cum: cu toate aqua-park-urile doamnei Udrea, toţi banii pe care guvernul anterior a încercat să-i dea până în ultima secundă. Aceşti bani nu au ajuns la craioveni, au ajuns la Solomon şi la prietenii lui. Guvernul USL nu va da bani pentru Olguţa Vasilescu, ci pentru Craiova şi problemele craiovenilor. Şi nu vor fi bani pentru petreceri cu lăutari, ci pentru a rezolva adevăratele probleme ale oraşului. Ce facem cu Termoficarea, cu datorii de mii de miliarde, ce facem cu fabrica de avioane, ce facem, până la urmă cu Universitatea Craiova, cu tot ceea ce este reprezentativ pentru acest oraş”, a spus Ponta.

Preşedintele PSD şi-a mai arătat încrederea în victoria candidatului USL la primărie. “Ştiţi că domnul Solomon, care are un stil aşa foarte populist şi lăutăresc, până acum 2-3 luni când nu avea nici un contracandidat, avea peste 60 la sută în sondaje. Acum nu mai are nici jumătate. Mai e o săptămână de campanie şi sunt convins că Lia Olguţa Vasilescu va câştiga. Îi cunosc destul de bine pe doljeni şi pe craioveni şi ştiu că vor avea isteţimea să facă alegerea corectă. Bătălia pentr Oltenia se dă aici la Craiova şi este şansa Craiovei şi a întregii Oltenii să meargă alături de USL pentru o dezvoltare adevărată a oraşului. Altfel, Craiova va rămâne ca şi până acum ruptă de tot ceea ce înseamnă schimbare în această ţară, până ce domnul Solomon va pleca pe un alt drum. Şi cred că ştiţi la ce mă refer”, a spus Ponta.