Ponta şi Arafat au inaugurat Aeroportul Internaţional Craiova

ponta arafat aeroport 29 Ponta şi Arafat au inaugurat Aeroportul Internaţional Craiova poze

Aeroportul Internaţional Craiova, investiţia în care CJ Dolj a pompat bani în ultimii ani, a fost inaugurat azi, în prezenţa premierului Victor Ponta. 

ponta arafat aeroport 9 Ponta şi Arafat au inaugurat Aeroportul Internaţional Craiova poze

Preşedintele C Dolj, Ion Prioteasa, a a fost maestru de ceremonii la eveniment. “Este o ionvestiţie de peste 10 milioane de euro, la care lucrăm de mai bine de doi ani de zile şi pe care ne bucurăm să o inaugurăm astăzi, în prezenţa premierului Ponta şi a atâtor oaspeţi importanţi, pe care îi salutăm cu toată prietenia. Avem deja două companii sub contract cu noi, care operează de pe acest aeroport şi mai avem, în premieră pentru România, şi o directivă a Comisiei Europene care ne va permite să subvenţionăm de anul viitor trei noi destinaţii de zbor: Anglia, Germania şi Spania”, a declarat Ion Prioteasa.

ponta arafat aeroport 31 Ponta şi Arafat au inaugurat Aeroportul Internaţional Craiova poze

Victor Ponta a felicitat consiliul judeţean pentru reuşită, anunţând la rândul său o premieră în infrastructură: planul primei autostrăzi din judeţ. “Îl felicit pe domnul Prioteasa şi pe cei de la Consiliul Judeţean, care au reuşit, cam fără niciun sprijin să realizeze aşa ceva şi pot să vă anunţ şi eu azi că vom începe licitaţia pentru realizarea autostrăzii Craiova – Piteşti, în regim de concesiune”, a spus Ponta.

ponta arafat aeroport 46 Ponta şi Arafat au inaugurat Aeroportul Internaţional Craiova poze

La ceremonia de azi au luat parte şi primarul Lia Olguţa Vasilescu. preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul pentru Mediul de Afaceri Mihai Voicu, parlamentari de Dolj, candidaţi la alegerile parlamentare, consilieri judeţeni şi locali.

ponta arafat aeroport 43 Ponta şi Arafat au inaugurat Aeroportul Internaţional Craiova poze