Ponta, lansare printre viituri la Craiova

ponta olguta Ponta, lansare printre viituri la Craiova poze

Pesediștii și-au lansat ieri prezidențiabilul, în ședința Consiliului Național convocată la Sala Polivalentă, întrunire la care Victor Ponta a participat între două vizite în zonele inundate din Gorj și Vâlcea.

ponta comandament 2 Ponta, lansare printre viituri la Craiova poze

Premierul a sosit la Craiova în jurul prânzului, luând parte la întrunirea Asociației Municipiilor, găzduită de primăria Craiova.

ponta comandament 1 Ponta, lansare printre viituri la Craiova poze

Ulterior, Victor Ponta a condus alături de Liviu Dragnea Comandamentul pentru Situații de Urgență, din sediul Prefecturii Dolj, pentru ca apoi să pornească spre zonele afectate de inundații din nordul OLteniei.

psd craiova 1 Ponta, lansare printre viituri la Craiova poze

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a deschis lucrările Consiliului Național al PSD, desfășurat sub sloganu „Schimbare până la capăt!”. Primarul Lia Olguța Vasilescu a îndeplinit rolul de maestru de ceremonii până ce la întrunire și-a făcut apariția președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

psd craiova 2 Ponta, lansare printre viituri la Craiova poze

Ședința pesediștilor de la Polivalentă a început fără premier, care a sosit la întrunire spre sfârșit, pentru discursul prin care și-a lansat candidatura la prezidențiale, după care s-a întors la inundații.