Ponta își menține susținerea pentru Manda: Îmi mențin propunerile. Băsescu a avut un discurs de cârciumă!

claudiu manda ponta olguta Ponta își menține susținerea pentru Manda: Îmi mențin propunerile. Băsescu a avut un discurs de cârciumă! poze

După ieșirea la rampă a lui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta și-a reafirmat susținerea pentru cele două propuneri înaintate pentru ministerele vacante din Guvern, lansând totodată câteva săgeți otrăvite spre Cotroceni.

 

„Declaraţiile de televizor ale preşedintelui Băsescu nu au nicio valoare pentru mine. Nu vreau să intru în acest discurs de cârciumă al domnului Băsescu. Discursul domnului Băsescu a fost unul de cârciumă sau de emisiune de scandal. Nu am de gând să comentez nimic. Avem abordări fundamental diferite asupra persoanelor, în general. Îmi menţin propunerile. Eu mi-am făcut datoria, Băsescu, la Cotroceni sau la Cireşica, poate să comenteze ce vrea. Susțin cele două propuneri. Dacă le respinge, voi face alte două propuneri. Poziția lui Băsescu e total politico-neserioasă, sau ca să citez din el, a fost mai catastrofal ca în alte dăți. Ceea ce nu e ușor. Are o atribuție strict formală Băsescu acum în România. A fost un discurs de cârciumă. Când o să fie el premier, o să poate să le numească pe Udrea și Boagiu miniștri”, a spus Victor Ponta.