Ponta în juriul concursului de frumuseţe electorală: Olguţa e frumoasă, Solomon e urât. Olguţa la primărie, Solomon la ….

usl ponta crin constantin prioteasa olguta craiova 121 Ponta în juriul concursului de frumuseţe electorală: Olguţa e frumoasă, Solomon e urât. Olguţa la primărie, Solomon la .... poze

Liderul USL Victor Ponta, inspirat probabil de fularul Universităţii, a încheiat în stil de lider de galerie mitingul electoral din Craioviţa Nouă. 

Mai marii USL prezenţi la mitingul de ieri de la Craiova l-au atacat, în valuri, pe primarul în funcţie, îndemnâdu-i pe craioveni să-i spună adio lui Solomon la alegerile din 10 iunie. Liderii USL erau probabil inspiraţi şi de banerele electorale ale primarului, care străjuiau din trei părţi scena pe care au poposit vorbitorii.

Prima care l-a luat în vizor pe primar a fost Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la primăria Craiova. “Nici nu vreau să vă povestesc ce spunea actualul primar. L-am auzit spunând că nici nu ar mai fi candidat la primărie, dar l-a rugat familia să mai obţină un mandat de primar. Cu alte cuvinte: “am furat până acum pentru mine, lăsaţi-mă să mai fur patru ani şi pentru familia mea “. Îşi aduce aminte de Craioviţa doar o dată la patru ani, cu asfaltări de străzi în campania electorală, noaptea sau pe ploaie torenţială, care se vor face praf anul viitor”, a spus Olguţa Vasilescu.

Victor Ponta a preluat ideea din zbor şi şi-a adus şi el contribuţia la combaterea lui Solomon. “Probabil când vorbea de familie Solomon se gândea la sensul sicilian al cuvântului. Familia lui s-a îmbogăţit în timp ce nouă ne tăiau salariile şi pensiile. L-am auzit spunând că nici nu se poate compara Olguţa cu el, pentru că ea e femeie, el e bărbat. Aşa e: Olguţa e frumoasă, Solomon e urât. Solomon e prieten cu Băsescu, Olguţa e prietenă cu mine şi cu Crin Antonescu, care va deveni cât mai curând preşedinte al României”, a spus Ponta.

Premierul a primit în momentul în care a urcat pe scena din Craioviţa un fular al Universităţii Craiova, fapt care l-a inspirat probabil să-şi încheie cuvântarea din faţa simpatizanţilor USL în stil de lider de galerie: “Nu uitaţi: Olguţa la primărie / Solomon la….”, moment în care asistenţa l-a completat în cor cu clasicul termen care rimează cu “brutărie”.