Ponta: Există şi un plan de destructurare a PNL

m ponta craiova Ponta: Există şi un plan de destructurare a PNL poze

Preşedintele PSD spune că partidul ar mai putea pierde parlamentari, cauza fiind un plan de destructurare a formaţiunii social-democrate, dar şi a PNL, pus la cale de PDL. 

“Cei care au plecat sunt liberi s-o facă, suntem un partid cu porţile deschise atât pentru intrări cât şi plecări. E posibil să mai existe plecări, pentru că a existat un proiect de destructurare a PSD şi o să vedeţi că există un proiect similar şi pentru destructurarea PNL. De ce? Pentru că guvernarea merge prost: în fiecare zi domnul Şeitan mai declanşează un dzastru, domnul Vlădescu ne mai bulversează cu un nou impozit. Dacă Guvernul merge prost, dacă PDL nu e în stare să găsească soluţii, atunci cumpără voturi. Cumpără cum, din păcate, au cumpărat voturi şi în alegerile prezidenţiale şi parlamentare. Din păcate pentru ei e un mod nu numai imoral dar şi ineficient de a-ţi asigura susţinerea, pentru că guvernarea merge în continuare la fel de prost. Faptul că vrei să aduci lângă tine oameni care vor neapărat să fie la putere şi nu duc drumul ăsta greu al opoziţiei nu e decât o soluţie de moment”, a declarat Victor Ponta după întrevederea de aseară cu vicepreşedintele PSD Ion Prioteasa.

Ponta mai spune că vrea modificarea statutului PSD în toamnă pentru a stabili interdicţii la promovare pentru toţi cei care părăsesc partidul în opoziţie pentru a se întoarce când formaţiunea revine la putere. “Vreau ca la modificarea statutului să spunem că cine pleacă acum din PSD, când suntem în opoziţie, dacă se va întoarce, un an de zile să nu mai ocupe nicio funcţie nici administrativă, nici politică”, a spus Ponta.