Polivalenta, pregătită de Gală. Meci de titlu mondial pe 29 noiembrie – VIDEO

box polivalenta termoficare 003 Polivalenta, pregătită de Gală. Meci de titlu mondial pe 29 noiembrie   VIDEO poze

Primarul Lia OLguţa Vasilescu şi Rudel Obreja au apărut azi la conferinţa de presă dinaintea galei de box ce va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova. 

Este a doua competiţie internaţională organizată în sala recent inaugurată, după gala de K 1 din urmă cu câteva săptămâni.

“Se pare că devenim capitala sporturilor de contact. Mă bucur că avem o nouă competiţie de nivel mondial la Craiova, după gala K 1. Sper ca sala să fie din nou plină şi vă asigur că organizarea va fi la înălţime, chiar dacă de data aceasta primăria Craiova nu este partener, ci doar pune la dispoziţie sala”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Gala de box din 29 noiembrie cuprinde în total şase meciuri, culminând cu lupta pentru titlul mondial în versiunea WBC între românul Viorel Simion şi filipinezul Ryan Sermona.

În plus, alte cinci meciuri între sportivi români şi adversari din Letonia, Lituania, Bulgaria şi Ghana, la toate ctegoriile, de la “uşoară” la “supergrea”.

box polivalenta termoficare 017 Polivalenta, pregătită de Gală. Meci de titlu mondial pe 29 noiembrie   VIDEO poze

“Mulţumesc primăriei şi doamnei primar pentru primire. Din câte se pare, deşi reprezint un sport de contact, am mai multă trecere la primarii femei decât la bărbaţi. Sper ca această gală să fie un exemplu şi pentru alţi edili din ţară care ar putea să ne sprijine. E un eveniment cum nu va mai exista prea curând în România, unul pe care Craiova îl merită având în vedere talentele care s-au format aici”, a spus Rudel Obreja.