Politici anticorupţie, pentru reprezentanţii MAI, la Prefectura Dolj

prefectura cj dolj 1 Politici anticorupţie, pentru reprezentanţii MAI, la Prefectura Dolj poze

Ministerul Administraţiei şi Internelor prin Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice în parteneriat cu Direcţia Generală Anticorupţie şi Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei implementează proiectul ,,Politici anticiorupţie pentru cetăţean, într-o administraţie responsabilă”.

În data de 18.01.2013, în sala video a Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj  a  avut loc o conferinţa pe această temă.

În cadrul proiectului a fost organizată sesiunea de informare la nivelul Judeţului Dolj cu privire la Strategia Anticorupţie 2012-2015, a Planului Naţional de acţiune pentru implementarea SNA 2012-2015 şi a planului sectorial de acţiune pentru implementarea la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor a SNA 2012-2013.

Conferinţa a fost susţinută de Domnul Alexandru Cumpănaşu – Director – Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei., care a prezentat succint Strategia Naţională Anticorupţie 2012 -2015, Planul Naţional de Anticorupţie pentru implementarea SNA 2012 -2015.

 La această informare au participat un număr de 21 de reprezentanţi ai structurilor MAI, ai administraţiei  publice locale şi judeţene, reprezentanţi ai instituţiilor educaţionale, sănătate şi financiar-fiscal, .

Principalul obiectiv al proiectului: Responsabilizarea administraţiei publice în vedera creşterii eficienţei calităţii actului administrativ, prin implementarea politicilor anticorupţie.

Biroul de presă