PNL: Zgonea – aroganţă maximă, răzbunări ieftine şi atacuri suburbane la persoană

zgonea si vanghelie PNL: Zgonea   aroganţă maximă, răzbunări ieftine şi atacuri suburbane la persoană poze

 

Cristina Pocora: Valeriu Zgonea compromite, prin limbajul folosit, a treia funcţie în stat

 

Atacul suburban, repetat, al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la adresa preşedintelui PNL este în linie cu noua strategie de imagine a PSD: Victor Ponta joacă rolul liderului prietenos şi politicos cu liberalii iar ceilalţi membri de la vârful PSD au „undă verde” să lovească public, fiecare cât şi cum poate, în PNL.

Din păcate pentru imaginea Parlamentului, dl.Zgonea a înţeles ordinul PSD în felul său  şi atacă folosind un limbaj nepotrivit poziţiei sale, fără a se gândi că acum nu este doar un lider de partid, ci, prin jocul istoriei, ocupă fotoliul de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Vreau să subliniez că, prin jignirile şi atacurile la persoană folosite tot mai des în spaţiul public, Valeriu Zgonea compromite a treia funcţie în stat şi periclitează eforturile de îmbunătăţire a imaginii Parlamentului.

Nu putem spera la o schimbare în bine a opiniei oamenilor despre forul suprem al democraţiei atât timp cât nimeni altul decât preşedintele Camerei Deputaţilor oferă ca model  un discurs care nu are nicio legătură cu  civilizaţia politicii moderne.

PSD arată, prin ieşirile domnului Zgonea, că nu este preocupat de problemele reale ale oamenilor şi de o bună guvernare ci doar de răzbunări ieftine şi atacuri la persoană la adresa conducerii PNL.

Lăcomia de a acapara întreaga putere odată ajuns la guvernare a transformat din nou PSD într-un partid-stat. Iar unul dintre atributele partidului-stat este aroganţa maximă, manifestată, iată, şi de către dl.Valeriu Zgonea, al cărui limbaj dăunează grav, vorba lui, imaginii instituţiei pe care o reprezintă.

27 martie 2014                                                                 Cristina Ancuța Pocora,

                                                                                                            Purtător de cuvânt al PNL