PNL: Flavius Sirop renunță la funcția de director comercial în cadrul SC Salubritate Craiova SRL

 

 

 

Secretarul general al organizației PNL Craiova, Flavius Sirop, și-a depus demisia din funcția de director comercial în cadrul SC Salubritate Craiova SRL în cursul zilei de 17.12.2015, decizia având la bază motive de ordin politic.

 

“Din februarie 2011, de când am fost numit în fruntea uneia dintre cele mai problematice societăți subordonate autorității locale, am pus pe primul loc administrația. În perioada următoare, vreau să îmi dedic toată energia și experiența pentru atingerea obiectivului declarat al organizației noastre pentru alegerile locale din 2016, acela de a câștiga funcția de primar al Craiovei și obținerea unui număr cât mai mare de mandate în Consiliul Local Craiova. Acest gest vine să întărească susținerea mea pentru candidatul PNL la Primăria Craiova, domnul Pavel Badea, alături de care voi lucra în perioada următoare, din funcția deținută în cadrul organizației locale”, a declarat Flavius Sirop.

În perioada în care Flavius Sirop  a deținut funcția de administrator/director general al societății, SC Salubritate Craiova SRL a înregistrat, în primul an, un profit de 600.000 lei, pentru prima dată de la înființarea serviciului local de salubritate, prin creșterea gradului de încasare de la debitori.

În același timp, au fost achitate datorii istorice către furnizori, evitându-se astfel intrarea în insolvență a societății. În cursul anului 2011, SC Salubritate Craiova SRL a devenit partener în cadrul protocolului încheiat pentru implementarea sistemului de colectare selectivă în Craiova, în timp ce, în 2012, societatea a reușit să obțină licența de operator eliberată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), de care a depins salvarea sa de la desființare. În plus, în perioada 2011-2012, SC Salubritate Craiova SRL s-a implicat activ în elaborarea proiectului care prevede amplasarea unor platforme îngropate în zonele rezidențiale ale Craiovei, parte a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor în județul Dolj.

“Pe această cale, țin să mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat și mi-au fost alături în toți acești ani și îi asigur de toate aprecierea mea”, a încheiat Flavius Sirop.