PNL Dolj: Președinte de secție de votare, activist PSD!

1 36 PNL Dolj: Președinte de secție de votare, activist PSD! poze

 

Partidul Național Liberal-filiala Dolj prin avocatul Mitrică Cosmin, repezentant în Biroul Electoral Județean, a depus sesizarea nr 117/09.11.2019 către președintele BEJ prin care reclamăm faptul că s-a încălcat în mod flagrant legea 370/2004 de către președintele secției de votare 315 Coșoveni, Coanda Geanina Elena. 

Sus-numita, care are și calitatea de secretar al Primăriei Mârșani, a participat la  campania electorală alături de membrii PSD, inclusiv cu primarul Comunei Coșoveni, Coandă Nicușor, lucru dovedit chiar de pozele postate pe rețelele de socializare. Menționăm că participarea la campania electorală a PSD a avut loc chiar și după desemnarea acesteia în funcția de președinte de secție de votare nr 315.

Având în vedere interdicția legală pentru funcționarii publici de a susține public un partid politic, precum și cea privind secretarul unității administrativ teritoriale de a face parte dintr-un partid politic și a participa la campania electorala a unui partid am solicitat admiterea sesizării formulate și scoaterea acesteia din Corpul Experților Electorali.

De asemenea am solicitat președintelui BEJ dispunerea măsurilor legale și sesizarea autorităților competente.

PNL Dolj își exprimă indignarea față de comportamentul PSD care în mod constant dovedește că nu are respect față de lege și față de cetățeni, dorind acțiune de viciere a scrutinului electoral.

PNL Dolj nu va tolera nicio abatere de la lege și își asumă să apere dreptul cetățenilor de a participa la alegeri libere și corecte.

Biroul de presă al PNL Dolj