PNL Dolj: Pavel Badea a oferit cadouri copiilor de la Școala „Mihai Eminescu” și de la Liceul „Petrache Trișcu”

Si astazi, 14.12.2015, ca in fiecare an, consilierul municipal Pavel Badea a împărțit cadouri elevilor din clasele I – IV ai școlii nr. 37 “Mihai Eminescu” Craiova, școală al cărei elev a fost in anii copilariei, iar acum face parte din Consiliul de administrație al acesteia.

Peste 350 de copii s-au bucurat astăzi de darurile oferite de către Pavel Badea dar și de mini concertul susținut de Moș Crăciun și spiridușii acestuia, cântând împreună colinde românești.

“În fiecare an, încerc să fiu alături de copiii ce învață la această școală, care a fost si a mea candva. De aproape 10 ani ofer cadouri și primesc în schimb bucurie! Este una din cele mai mari satisfacții ale mele să-i văd pe acești copii cum se bucură atunci când îl văd pe Moș Crăciun că le oferă daruri de sărbători” a declarat Pavel Badea.

Școala numărul 37 “Mihai Eminescu” nu este singura vizitată de Moș Crăciun. În fiecare an, Liceul cu Program Sportiv ”Petrache Trișcu”, Căminul de bătrâni din Craiova si copiii din satul natal al lui Pavel Badea primesc din partea acestuia daruri pornite din suflet.

Maine, 15.12.2015, începând cu ora 10:00, Pavel Badea va fi prezent la Liceul cu Program Sportiv ”Petrache Trişcu” din Craiova, pentru un mini program artistic susținut de elevii acestuia, cărora  Moș Crăciun şi ajutoarele acestuia le va împărți daruri.

 

 

Biroul de presă al PNL Dolj