PNL Dolj: Mihai Firică și Florin Gătejescu, liberali cu acte în regulă

E PNL Dolj: Mihai Firică și Florin Gătejescu, liberali cu acte în regulă poze

PNL Dolj a susţinut duminică o conferință de presă la care au participat Ștefan Stoica – președintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea – președintele PNL Craiova, consilierul municipal Flavius Sirop și doi noi membri ai PNL – Mihai Firică și Florin Gătejescu. Aceștia au fost prezentați de Ștefan Stoica: ”Ne bucurăm că domnul Mihai Firică şi domnul Florin Gătejescu s-au alăturat partidului nostru. Mihai Firică este un jurnalist binecunoscut, iar  Florin Gătejescu este un avocat de succes şi preşedintele Asociaţiei Columbofililor din Dolj. La sfârșitul acestei săptămâni cei doi domni au fost cooptați în biroul municipal al PNL. Sunt doi oameni cu expertiză, iar Biroul Politic Județean l-a validat pe domnul Mihai Firică drept președinte al comisiei pentru cultură. El va coordona o comisie care va analiza activitatea instituțiilor de cultură cu finanțare de la stat. De asemenea, domnul Gătejescu va face parte din comisia juridică și expertiza domniei sale ne va ajuta în acest domeniu important.”

Ștefan Stoica a mai spus că în această toamnă, în PNL Dolj, s-au înscris 128 de noi membri și că acest lucru demonstrează că PNL este un partid deschis.

Mihai Firică a declarat: ”Este o zi specială pentru mine. Mă bucur că am fost primit cu o atitudine pozitivă în această organizație. Sunt jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani și am acumulat de-a lungul acesteia multă experiență. Sunt membru al Uniunii Scriitorilor din România, am 6 cărți publicate şi voi continua activitatea publicistică. Am avut multe discuții cu consilierii PNL deoarece cred în vocația culturală a orașului Craiova şi prin urmare voi face parte din Comisia Națională pentru Cultură a PNL.”

Florin Gătejescu a spus: ”Sunt avocat din 2010. Mulțumesc noilor mei colegi din PNL pentru deschiderea cu care am fost primit. Activitatea mea este centrată pe apărarea salariaților în conflictele de muncă. Voi încerca să am un rol activ în partid și cred că voi putea ajuta prin expertiza mea.”