PNL Dolj: După Marea Racolare de la județ, mica decapitare la municipiu. Calangiu – demisă. Stroe, noul șef al PNL Craiova

m calangiu cristina PNL Dolj: După Marea Racolare de la județ, mica decapitare la municipiu. Calangiu   demisă. Stroe, noul șef al PNL Craiova  poze

Conducerea PNL Craiova a fost dizolvată azi de Delegația Permanentă a PNL Dolj, la propunerea Biroului Politic al filialei județene a liberalilor, președinte interimar al organizației municipale fiind desemnat deputatul Ionuț Stroe.

Decizia a fost anunțată, pe facebok, de șeful PNL Dolj, Mihai Voicu, acesta văzând în asta și consființirea „trecerii în opoziție” a liberalilor la nivelul primăriei Craiova.

„Deputatul Ionuț Stroe este noul președinte al organizației municipale PNL Craiova. Decizia de înlocuire a vechii conduceri a fost luată de Delegația Permanenta Teritoriala a PNL Dolj cu 153 de voturi pentru, 1 vot împotriva și 1 abținere. Este o decizie ce consfințește trecerea PNL Craiova în opoziție fata de majoritatea PSD din primăria Craiovei și afirmarea clara a PNL ca principalul partid de dreapta din Craiova. Mult succes Ionuț Stroe!”, a anunțat Voicu.

stroe2 PNL Dolj: După Marea Racolare de la județ, mica decapitare la municipiu. Calangiu   demisă. Stroe, noul șef al PNL Craiova  poze

Secretarul general al PNL Dolj, Marian Irinei, a motivat propunerea Biroului Politic și decizia delegației permanente prin „lipsa de activitate” a fostei conduceri a PNL Craiova.  „Principalul motiv a fost lipsa de activitate a vechii conduceri a organizației. Doamna Calangiu nu a fost exclusă din partid, cum s-a vehiculat, doar a fost înlocuită din funcția de președinte a filialei municipale”, a spus Irinei.

Trebuie spus că avem de-a face cu cel de-al doilea cutremur în cadrul filialei PNL, după ce, cu câteva săptămâni în urmă, organizația județeană a pierdut un deputat (Cosmin Enea) și trei consilieri județeni, care și-au anunțat public trecerea la PSD, flancați de un grup de 12 primari care și-au declarat la rândul lor susținerea față de guvernul Ponta.

Până acum, filiala municipală a liberalilor fusese scutită de probleme de acest gen, cotingentul aleșilor locali de la Craiova rămânând intact.