PNL Dolj: Birou de conducere dizolvat şi preşedinte nou în filiala liberală. La Tineret

presedinti pnl dolj tineret.jpg PNL Dolj: Birou de conducere dizolvat şi preşedinte nou în filiala liberală. La Tineret poze

 

În urma evenimentelor de săptămâna trecută biroul de conducere al filialei de tineret din cadrul PNL DOLJ a fost dizolvat, declanșându-se astfel procedurile statutare de reorganizare.

Biroul Permanent Național al TNL l-a desemnat prin vot pe Adrian Bițîna, viceprimar al Comunei Castranova, să ocupe funcția de Președinte interimar al TNL Dolj, cu mandatul de a organiza biroul de conducere al organizației județene de tineret din cadrul PNL.

 

 

Presedinte TNL Dolj PNL Dolj: Birou de conducere dizolvat şi preşedinte nou în filiala liberală. La Tineret poze

 

Propunerile pentru noul birou au ținut cont de activitatea în cadrul partidului și implicarea in acțiunile organizației, fiind selectați atât tineri liberali din Craiova, cât și din organizațiile din teritoriu.

Luni, 24.03.2014, prima ședință a noului Birou s-a desfășurat cu sala plină, nelipsind niciunul dintre membrii cu ștate vechi in TNL Dolj, acest lucru dovedind unitate, implicare și atașament față de PNL.
Principalele obiective care cad în sarcina noului Birou Județean al TNL Dolj sunt organizarea cât mai bună a campaniei pentru Alegerile Europarlamentare, atragerea de noi membri si consolidarea structurilor TNL din teritoriu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comunicat Dolj – Departamentul de comunicare al TNL Dolj