PMP Dolj: NU MAI DAȚI BANII PUBLICI PE CRITERII POLITICE!

 

Anișoara Stănculescu, președinte PMP Dolj:”PREMIERUL FLORIN CÎȚU RISCĂ PLÂNGERI PENALE PENTRU MODUL DISCREȚIONAR ÎN CARE A ÎMPĂRȚIT BANII CĂTRE PRIMĂRII”

Alocările din fondul de rezervă al guvernului către prietenii politici din PNL miros puternic a mită politică.Florin Cîțurecompensează astfel alegerea sa ca lider al PNL și încearcăsă țină aproape parlamentarii partidului de votul cărora are în continuare nevoie pentru instalarea eventuală a unui guvern Cîțu II.

Mai mult, favorizarea unor județeroșii, precum Buzăul,arată blatul dintre PNL și PSD care, probabil, va ieși la suprafațăodată cu formarea noului guvern.

Localitățile conduse de primarii PMP, au fost ignorate în proportie de 95% !!!

PMP se gândește foarte serios să demareze o serie de plângeri penale pentru abuz în serviciu, care să vizeze formula prin care s-a  făcut această repartizare de fonduri.

PMP protestează vehement împotriva unor astfel de practici totalitare și atrage atenția asupra modului în care vor fi repartizate fondurile pentru dezvoltare locala din programul Anghel Saligny.

Bugetul nu e moșia unui singur partid sau a premierului.Toțicetățenii, toate comunitățile au dreptul egal la dezvoltare. Cerem criterii clare transparente, de alocare a banilor publici, în acord cu nevoile reale ale comunităților locale!”- conchide liderul PMP Dolj, Anișoara Stănculescu.

 

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ