PMP DOLJ: ANIȘOARA STĂNCULESCU A FOST ALEASĂ PRIN VOT PREȘEDINTE AL PMP DOLJ

 

În prezența a cca 200 de delegați din județ, s-a desfășurat la finele săptămânii trecute Conferința Județeană de Alegeri a Partidului Mișcarea Populară.

Liderul Național al PMP, diplomatul Cristian Diaconescu a transmis prin skype un mesaj puternic de unitate pentru cei prezenți, iar europarlamentarul Eugen Tomac, fostul președinte al PMP, într-un mesaj video, le-a spus participanților că PMP are resurse pentru a redeveni partid parlamentar, deoarece România are nevoie de o dreaptă democratică, moderată, lucidă, capabilă să aducă dezvoltare și să apere demnitatea românilor. Conferința a început prin intonarea imnului de stat al României de către artiștii doljeni, tenorul Bogdan Olaru și soprana Mihaela Leonte.

La Conferință au participat, de asemenea ca invitați, și Vicepreședintele Național Ion Cupă, liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu și liderul PMP Mehedinți, Ramona Cupă care au transmis mesaje de încurajare și felicitare pentru cei prezenți.

După prezentarea Raportului de activitate al organizației doljene, Anișoara Stănculescu, care este și consilier județean ales la alegerile locale din 2020, a adresat participanților un discurs cu mesaje puternice privind relansarea partidului în Dolj.

Sunt motivată de faptul că primesc din oraș, din județ multe mesaje prin care oameni simpli ne încurajează să nu renunțăm la construcția noastră politică. Vom continua să ne batem împreună cu colegul Cosmin Bosoanca în Consiliul Județean  Dolj pentru ideile bune care pot aduce plusvaloare în dezvoltarea comunităților locale. Nu trăim o perioadă ușoară, e greu în opoziţia extraparlamentară, e dificil să traversăm acest deșert, dar la capătul lui vom fi suficient de căliți pentru a fi cu adevărat puternici.

Cred că realizam cu toţii că, dacă PMP ar fi fost astăzi în Parlament și  în arcul guvernamental,  România nu ar fi trecut prin criză politică prin care trece.  Am fi fost o busolă a lucidității și a bunului simț public. Am fi știut să discutăm cu partenerii noştri astfel încât să punem mai presus ceea ce ne unește, nu ceea ce ne dezbină. Realitatea este însă altă și trebuie să să ne adaptăm ei. Urmează o perioadă interesantă pe zona de centru-dreapta după alegerile de la PNL.  PMP este pregătit să facă parte dintr-o formulă politică  de centru-dreapta, democratic-conservatoare care să aducă plusvaloare județului, țării, pornind de la principiile fondatoare ale Uniunii Europene: creștinismul, proprietatea, familia, drepturile şi libertățile fundamentale”- a spus, între altele, liderul PMP Dolj.

În urma votului secret, Anișoara Stănculescu a primit un nou mandat la conducerea organizației județene a PMP. În aplauzele celor prezenți, liderul PMP Dolj a mulțumit pentru încredere:

Mulțumesc colegilor din PMP Dolj care mi-au încredințat astăzi, prin votul lor, funcția de președinte al organizației județene.Pornim la un nou drum cu o echipă consolidată. Cu mulți tineri și multe femei alături de noi.E nevoie de PMP pe scena politică județeană și vom demonstra că suntem o forță care contează în Dolj. Vom sancționa în continuare derapajele PSD și PNL. Vom sprijini ideile şi proiectele bune utile dezvoltării comunităților locale din județ.Vom finaliza organizarea noastră în toate localitățile județului.Vom înveşti masiv în pregătirea celor care vor candida la alegerile locale și generale din 2024.Vom intra într-un dialog constant și aprofundat cu doljenii peste tot în județ.Succes tuturor!Așa să ne ajute Dumnezeu”- a încheiat conferința, vizibil emoționată, Anișoara Stănculescu, proaspăt aleasă lider al organizației.

Noua conducere a PMP, reunită în mod statutar, în Consiliul Executiv Județean al PMP Dolj este formată din 25 de persoane. Secretar General al PMP Dolj a fost reales Victor Gogonea, iar secretari generali-adjuncți, Andrei Davițoiu și Ovidiu Ilea. Vicepreședinții PMP Dolj sunt: Eugen Zavracu,  Mihaela Zmarandache, Virginia Dianu, Cosmin Bosoancă, Florian Popă, Lucian Ciobanu, Deni-Mirel Ciucă, Irinel Irimescu, Ion Popescu și Sorin Vîlcu.

 

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ