PMP Craiova: Organizaţia de femei, cu mamele de suflet la salon

pmp coafor.jpg 1 PMP Craiova: Organizaţia de femei, cu mamele de suflet la salon poze

Suflet frumos, chip frumos. Organizaţia de Femei a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Craiova a desfăşurat în dată de 5 martie 2014 acţiunea “Suflet frumos, chip frumos“, la salonul Jade din Craiova.

Iniţiativa s-a adresat doamnelor care fac parte din programul de asistenţă maternală, avînd ca scop recunoaşterea meritelor acestor persoane deosebite. Doamnele s-au bucurat de un moment de relaxare şi înfrumuseţare, oferit de Organizaţia de Femei a PMP Craiova , cu ocazia zilei de 8 martie.

pmp coafor.jpg PMP Craiova: Organizaţia de femei, cu mamele de suflet la salon poze

Programul de asistenţă maternală le ocupă foarte mult timp deoarece “meseria” de mamă nu este cu jumătate de normă. Beneficiarele proiectului au împărtăşit echipei PMP Craiova din experienţa muncii de asistent maternal.

Aveam 27 de ani când am luat în grijă primul copil şi deşi am studii superioare, am renunţat la profesia de bază – profesor de religie, în favoarea vocaţiei de mama. Acţiunea dumneavostra este binevenită deoarece timpul meu este limitat, cei trei copii ai mei fiind prioritari” a declarat Claudia Răduţ, mama a unui copil de 22 de ani şi asistent maternal a doi copii, fiecare având vârsta de 9 ani.

Imediat cum ne-am hotărât să adoptăm un copil, am făcut cursuri pentru a obţine atestatul de familie adoptatoare. Am fost sunaţi să ni se spună că ni s-au repartizat două dosare şi după prima vizită la Târgovişte ne-am îndrăgostit unii de alţii” a declarat Gabriela Rădulescu, mama a două fetiţe adoptate în vârstă de 6, respectiv 7 ani.

Cele şase femei implicate în programul de asistenţă maternală au beneficiat de următoarele servicii de înfrumuseţare: tuns, coafat, manichiură.

Proiectul Organizaţiei de Femei a PMP Craiova va continua.

 

Dorin Mărgărit,

Preşedinte PMP Craiova