PLUS Dolj va participa la negocierile pentru desemnarea unui candidat comun anti-PSD la Craiova

 

 

Filiala Județeană PLUS Dolj rămâne deschisă invitațiilor către negociere din partea tuturor forțelor anti-PSD din Craiova. În acest sens, vom participa la întâlnirea de astăzi, 20 iunie, cu USR și PNL.

PLUS Dolj l-a desemnat la începutul anului pe prof. univ. dr. Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj, drept candidatul partidului la Primăria Craiova, în urma unei proceduri interne transparente și meritocratice, cu dezbateri deschise și o dublă evaluare politică și de integritate.

De la formarea partidului PLUS, dar și de la victoria din 26 mai 2019 a Alianței dintre PLUS și USR la Craiova, am rămas asumați unui dublu mandat: unul din partea membrilor noștri, celălalt din partea alegătorilor. Pe aceștia îi reprezentăm și, în acord cu valorile noastre, ne propunem următoarele obiective pentru negocieri:

  1. Identificarea celui mai potrivit candidat, din punct de vedere al criteriilor de integritate comune celor trei partide;
  2. Identificarea candidatului preferat de alegătorii ce își doresc cu adevărat schimbarea politică și administrativă pentru Craiova;
  3. Stabilirea unor obiective comune de program politic asumate de cele trei partide pentru viitoarea administrație;
  4. Identificarea unei eventuale formule comune de candidatură a partidelor de dreapta.

Echipa noastră a lucrat continuu în cadrul Comisiilor de Politici Publice, la nivel local și național, pentru identificarea problemelor craiovenilor și pentru alcătuirea unui program politic coerent și realizabil pentru Craiova.

PLUS rămâne fidel principiilor în jurul cărora s-a construit.

Gabriel Păunică

Președinte

PLUS Dolj