PLUS Dolj, negocieri exploratorii, condiționate, la întâlnirea comună USR-PLUS-PNL, pentru un candidat comun an Dreptei la Craiova

Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate – Filiala Județeană PLUS Dolj – reprezentat de o comisie de negociere formată din patru membri, va participa astăzi la întâlnirea comună USR-PLUS-PNL.

PLUS Dolj a rămas deschis dialogului și dorinței electoratului pentru un candidat comun al forțelor de dreapta la Craiova.

Cu toate acestea, dorim să precizăm câteva considerații înainte de începerea discuțiilor:

– PLUS Dolj va rămâne fidel protocolului semnat la nivel național între PLUS și USR, văzând prioritară desemnarea candidatului comun al Alianței înaintea oricăror negocieri în afara acesteia; în acest sens, discuția de astăzi o vedem ca pur exploratorie, urmând ca în baza ei și în urma validării unui candidat unic al Alianței USR PLUS, să considerăm începerea unor negocieri cu PNL și cu alte forțe de dreapta.
– PLUS Dolj rămâne fidel regulii stabilite în ședința Birourilor Naționale reunite ale USR și PLUS, conform căreia orice negocieri cu alte partide se vor purta în cadrul Alianței.
– PLUS Dolj consideră că are un singur mandat clar în contextul unor negocieri: identificarea și susținerea unui candidat integru, asupra căruia să nu planeze suspiciuni, profesionist, cu realizări notabile, cu cel mai mare potential de creștere, capabil să unifice în mod real bazinele electorale ale celor 3 partide și să câștige, astfel, lupta electorală cu PSD. PLUS Dolj nu este dispus să susțină o falsă soluție.

Vă vom ține la curent!
PLUS Dolj
http://www.ro.plus/