“Plimbăreţul” Solomon a semnat cu “Partidul Popular Democrat, pardon Dan Diaconescu” – video

DSCN8629 Plimbăreţul Solomon a semnat cu Partidul Popular Democrat, pardon Dan Diaconescu   video poze

Ex-primarul Craiovei este de azi membru al PPDD Dolj şi candidat al formaţiunii lui Dan Diaconescu la alegerile parlamentare. 

Este ultima escală din lungul periplu politic al lui Antonie Solomon, ajuns în PPDD pe filiera PCR-PSDR-PSD-PDL-UNPR.

“Am fost un plimbăreţ în politică. Poate pentru că nici nu am crezut prea mult în partide. Am crezut în oameni şi în valori. Îi mulţumesc lui Mihai Cilibiu că a ţinut uşa deschisă pentru mine la partid. De ce aici? Păi şi eu sunt un om din popor. Şi vreau să candidez la parlamentare pentru că am 52.000 de voturi în spate, care cred că s-au înmulţit în ultima perioadă şi vreau să fiu o voce pentru Craiova în Parlamentul României. Până acum despre Craiova nu s-a prea vorbit în Parlament, s-a vorbit mai mult pe holuri”, a declarat Solomon, la conferinţa de presă susţinută azi la sediul PPDD Dolj, alături de liderul judeţean al formaţiunii, Mihai Cilibiu.

Până pe 9 decembrie, Solomon are timp să înveţe şi numele partidului, capitol la care are încă probleme. “Mă bucur că am venit la Partidul Popular Democrat, pardon, Dan Diaconescu. Oricum e şi democrat şi popular, nu? Sper să mai vină şi altă lume bună”, a spus Solomon.