Petrescu şi Voinea la Brabova: Suntem aici să vă ajutăm!

petrescu voinea si locuitori Petrescu şi Voinea la Brabova: Suntem aici să vă ajutăm! poze

Petre Petrescu, candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul 5 Deputaţi Filiaşi, şi Florea Voinea, candidatul USL la Colegiu 3 Senat Filiaşi -Cetate, au fost prezenţi, vineri, în comuna doljeană Brabova, unde au discutat cu sătenii despre problemele cu care aceştia se confruntă şi despre aşteptările pe care le au de la viitorul guvern USL.
Alături de cei doi candidaţi s-au aflat primarul comunei, Virgil Pleşea, şi consilierul judeţean Fănel Văduva. Potrivit spuselor primarului Virgil Pleşea, principalele nevoi ale locuitorilor din Brabova sunt legate de alimentarea cu apă a comunei şi de asfaltarea şi pietruirea uliţelor.
„Suntem aici să vă ajutăm, aşa cum v-am ajutat şi în mandatul care se încheie. O dovadă că ne-am implicat este drumul judeţean care traversează localitatea, asfaltat cu sprijinul domnului Ion Prioteasa, Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj”, le-a spus celor prezenți Petre Petrescu, candidatul USL pentru Colegiul 5 Deputaţi Filiaşi.

petrescu si voinea in comuna brabova Petrescu şi Voinea la Brabova: Suntem aici să vă ajutăm! poze
„Pentru noi, vorbesc faptele. Guvernele Boc-Băsescu din ultimii ani nu au făcut nimic pentru dumneavoastră. Avem nevoie de încrederea pe care ştim că o să ne-o acordaţi la alegerile din 9 decembrie şi, peste patru ani, ne vom întâlni aici şi vă vom dovedi că nu aţi greşit”, a declarat Florea Voinea, candidatul USL la Colegiu 3 Senat Filiaşi – Cetate.

BIROUL DE PRESĂ