Petrecere încinsă la Zilele Comunei Brădeşti

bradesti 15 Petrecere încinsă la Zilele Comunei Brădeşti poze

Pe 1 şi 2 mai, localnicii din Brădeşti au încins grătarele şi horele la a cincea ediţie a Zilelor Comunei. 

 

bradesti 29 Petrecere încinsă la Zilele Comunei Brădeşti poze

Potrivit estimării organizatorilor circa 7000 de persoane au participat la sărbătorile comunei, petrecerea atrăgând atât localnici, cât şi oameni din restul localităţilor doljene.

bradesti 25 Petrecere încinsă la Zilele Comunei Brădeşti poze

Zeci de grătare şi dozatoare de bere au fost puse la bătaie pentru a asigura combustibil petrecăreţilor.

bradesti 17 Petrecere încinsă la Zilele Comunei Brădeşti poze

Pe scenă şi-au făcut numărul zeci de interpreţi de muzică populară sau uşoară, în funte cu Alex  Velea şi, preferatul publicului, Ionuţ Dolănescu.

bradesti 60 Petrecere încinsă la Zilele Comunei Brădeşti poze

“Astăzi începem sărbătorile de Paşti cu aceste două zile în care organizăm Serbările Comunei Brădeşti. Este ce-a de-a cincea ediţie şi sperăm ca această sărbătoare să dăinuie în istoria comunei şi să fie mai frumoasă de la an la an. Le mulţumesc consilierilor locali care au fost alături de mine, invitaţilor care ne-au onorat cu prezenţa, sponsorilor şi organizatorilor, dar, mai ales, locuitorilor comueni Brădeşti, pentru care facem această sărbătoare în fiecare an. Sunt mulţumit că am reuşit să aducem şi în acest an artişti de nivel naţional îndrăgiţi de public. Cred că avem 7000 de oameni care s-au strâns aici, din Brădeşti, din Dolj şi din restul Olteniei şi sperăm ca pe viitor să vină din ce în ce mai mulţi”, a declarat primarul comunei Brădeşti, Ion Răcăreanu.