PETRE PETRESCU, SUSŢINUT ÎN BRĂDEŞTI, ARGETOAIA ŞI BRALOŞTIŢA: Dovedim că se poate face campanie şi altfel decât cumpărând voturi!

primarul ion racareanu petre petrescu plus votani in bradesti PETRE PETRESCU, SUSŢINUT ÎN BRĂDEŞTI, ARGETOAIA ŞI BRALOŞTIŢA: Dovedim că se poate face campanie şi altfel decât cumpărând voturi! poze

Candidat al USL pentru un nou mandat de deputat, Petre Petrescu a vizitat, în acest sfârşit de săptămână, mai multe dintre comunele colegiului său electoral, pentru a sta de vorbă cu oamenii şi pentru a le prezenta programul de guvernare al Uniunii Social-Liberale.

Sâmbătă, 24 noiembrie, Petre Petrescu a fost în comuna Brădeşti, alături de primarul Ion Răcăreanu, consilierul judeţean Fănel Văduva şi de alţi aproape 200 de simpatizanţi ai USL. „La Brădeşti, există doar două formaţiuni care au ajuns în Consiliul Local: PNL şi PSD. Deci avem o comună în totalitate a USL. Dacă noi la alegerile din 9 decembrie vom obţine 90 la sută, atunci pot să mă duc la Bucureşti cu primarul Răcăreanu şi vă garantez că niciun ministru nu-l va refuza când îi va cere ceva pentru binele comunei”, le-a spus Petre Petrescu celor prezenţi la întâlnire.

sustinatori USL la bralostita PETRE PETRESCU, SUSŢINUT ÎN BRĂDEŞTI, ARGETOAIA ŞI BRALOŞTIŢA: Dovedim că se poate face campanie şi altfel decât cumpărând voturi! poze
Duminică, la primele ore ale dimineţii, candidatul USL a fost prezent la târgul săptămânal în comuna Argetoaia, unde a fost instalat, pentru a treia săptămână consecutiv, un punct mobil pentru verificarea gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale. „Este un gest prin care să arătăm că ne preocupă sănătatea acestor oameni care nu au posibilităţi de a merge la Craiova să-şi facă analizele. Este, de asemenea, o încercare a noastră de a arăta că se poate face campanie electorală şi altfel decât cumpărând voturi”, a declarat Petre Petrescu.
La Argetoaia, printre cei care l-au însoţit pe Petre Petrescu s-a numărat şi primarul Mircea Beznă. Deşi acum face parte din PD-L, Beznă a ţinut să sublinieze că relaţia sa cu Petre Petrescu, deputatul de colegiu, a fost una extrem de bună şi că se aşteaptă ca ea să continue, pentru ca proiectele primăriei din Argetoaia să fie duse la bun sfârşit.

petre petrescu mircea bezna la argetoaia PETRE PETRESCU, SUSŢINUT ÎN BRĂDEŞTI, ARGETOAIA ŞI BRALOŞTIŢA: Dovedim că se poate face campanie şi altfel decât cumpărând voturi! poze
Tot Duminică, Petre Petrescu s-a deplasat în comuna Braloştiţa, unde a avut parte de o surpriză din partea locuitorilor: peste 300 de susţinători ai USL l-au aşteptat, exprimându-şi susţinerea pentru USL şi speranţa că social-liberalii vor câştiga majoritatea la alegerile din 9 decembrie. „Cu Petre Petrescu am avut o colaborare extraordinară. Este un om care s-a implicat enorm în viaţa comunităţii din nordul judeţului Dolj. Sunt absolut convins că în acest mandat de primar voi avea parte de tot sprijinul domniei sale, pentru că ştiu câte este de serios şi de ferm şi ştiu că e un om care se ţine de promisiuni. Şi pe domnul Florea Voinea îl cunosc, am colaborat bine cu dumnealui între 2000 şi 2004, atunci când era deputat de Dolj, şi sunt sigur că vom avea parte de sprijinul său şi de acum înainte”, le-a spus celor prezenţi primarul din Braloştiţa, Ioan Sârbu.
• Biroul de presă