Petre Petrescu şi Stăncioi a luat pulsul alegătorilor din Filiaşi

nicolae stancioi in piata din filiasi Petre Petrescu şi Stăncioi a luat pulsul alegătorilor din Filiaşi poze
Peste 200 de susţinători ai Uniunii Social Liberale, membri sau simpatizanţi ai PSD, au fost prezenţi, duminică, pe străzile oraşului Filiaşi, pentru a sta de vorbă cu locuitorii şi pentru a le prezenta oferta electorală a candidaţilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat, Petre Petrescu, respectiv Florea Voinea.

alin golumbeanu si sustinatorii USL Petre Petrescu şi Stăncioi a luat pulsul alegătorilor din Filiaşi poze
În paralel cu acest eveniment, în Piaţa din Filiaşi a fost instalat un punct mobil de verificare gratuită a stării de sănătate, unde orice cetăţean a putut să-şi testeze nivelul glicemiei şi să-şi măsoare tensiunea arterială.
„Vrem ca oamenii din Filiaşi să aibă încredere în candidaţii Uniunii Social Liberale, în domnul deputat Petre Petrescu şi în domnul senator Florea Voinea. Vrem să le spunem că aceşti oameni au fost alături de oraşul Filiaşi şi în ultimii patru ani şi, chiar dacă guvernarea Boc-Băsescu a fost una dezastruoasă, au ajutat comunitatea. Cu sprijinul dumnealor s-au obţinut fonduri pentru spital, pentru liceu, pentru asfaltarea unor drumuri din oraş şi din satele aparţinătoare. De asemenea, vrem să le spunem oamenilor că, după ce USL va câştiga alegerile, soarta Filiaşiului poate fi alta, prin crearea de locuri de muncă şi revigorarea industriei, care odinioară era mândria noastră”, a declarat Alin Golumbeanu, preşedintele PSD Filiaşi.
„Am mers prin piaţă, am mers pe străzile oraşului şi am vorbit cu oamenii. Vreau să se ştie că susţinerea noastră pentru USL este totală şi că numai votând USL la alegerile din 9 decembrie vom putea avea un sprijin real în Parlamentul României, prin domnul deputat Petre Petrescu şi prin domnul senator Florea Voinea”, a explicat primarul oraşului Filiaşi, Nicolae Stăncioi.

BIROUL DE PRESĂ