PETRE PETRESCU ŞI FLOREA VOINEA S-AU ÎNTÂLNIT CU LOCUITORII COMUNEI COŢOFENII DIN FAŢĂ

primarul petrescu voinea si sustinatorii USL PETRE PETRESCU ŞI FLOREA VOINEA S AU ÎNTÂLNIT CU LOCUITORII COMUNEI COŢOFENII DIN FAŢĂ poze
Candidaţi ai USL la Parlamentul României, Petre Petrescu şi Florea Voinea s-au aflat ieri, 27 noiembrie, în comuna doljeană Coţofenii din Faţă. După ce au discutat cu cei aproximativ o sută de susţinători care îi aşteptau în curtea Primăriei, deputatul Petre Petrescu şi senatorul Florea Voinea au mers pe uliţele comunei, ascultându-i pe cetăţeni şi prezentându-le programul de guvernare al Uniunii Social-Liberale.
Primarul Constantin Cârciumaru este singurul primar pe care l-a avut comuna Coţofenii din Faţă, începând de la înfiinţarea ei, în 2004. Constantin Cârciumaru a fost primar PSD, apoi PNL, iar în 2012 a câştigat un nou mandat din partea UNPR. Speranţa sa este ca, după câştigarea alegerilor, UNPR să fuzioneze cu PSD.
„Cu ajutorul domnului Preşedinte Ion Prioteasa şi al domnului deputat Petre Petrescu am reuşit să terminăm acest edificiu de primărie. Tot domnul deputat m-a sprijint şi în realizarea alimentării cu apă. De aceea, vă rog să îi sprijiniţi şi dumneavoastră, să câştigăm detaşat alegerile!”, le-a cerut primarul celor prezenţi.
„Dumneavoastră vă doriţi asfaltarea drumurilor şi ştiu că sunteţi ultima comună din acest punct de vedere, dar asta costă zeci de miliarde de lei. Cum putem obţine aceşti bani altfel decât fiind uniţi? Când mă voi duce, alături de domnul senator Voinea, la un ministru şi îi voi spune: în Coţofenii din Faţă am obţinut 90 la sută din voturi, vom primi ajutor. Aşa că vă rog: nu irosiţi niciun vot pentru vreo fătucă disperată la gândul că merge în opoziţie! Fiţi alături de USL!”, le-a spus locuitorilor din Coţofenii din Faţă Petre Petrescu, candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaţilor.
„Apreciez că oamenii din Coţofenii din Faţă sunt uniţi, sunt o comunitate. Nu aţi cerut ceva pentru unul sau pentru altul, ci aţi venit şi aţi spus: «vrem ca şi comuna noastră să fie frumoasă, să fie ca un adevărat orăşel». Meritaţi ca aceasta comună să devină o comună europeană şi să trăiţi aşa cum trăiesc europenii”, a adăugat candidatul USL la Senat Florea Voinea, după ce a ascultat doleanţele locuitorilor prezenţi la întâlnire.
Biroul de presă