Petre Petrescu şi Florea Voinea la inaugurarea primăriei Seaca de Pădure

121 Petre Petrescu şi Florea Voinea la inaugurarea primăriei Seaca de Pădure poze

Petre Petrescu şi Florea Voinea, candidaţi ai Uniunii Social Liberale la Parlamentul României, au fost prezenţi, sâmbătă, la inaugurarea noului sediu al primăriei din Seaca de Pădure. La eveniment au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, precum şi vicepreşedinţii Cristinel Iovan şi Laurenţiu Ivanovici.

41 Petre Petrescu şi Florea Voinea la inaugurarea primăriei Seaca de Pădure poze
„Sunt emoţionat, este cea mai mare investiţie din Seaca de Pădure din ultimii 20 de ani. Vreau să-i mulţumesc domnului Preşedinte al Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, fără aportului căruia nu s-ar fi putut face primăria, domnilor vicepreşedinţi ai Consiliului, care sunt prezenţi aici. Vreau să-i mulţumim domnului deputat Petre Petrescu, pentru sprijinul acordat proiectelor comunei, pe durata primului meu mandat, precum şi domnului senator Florea Voinea, care ne-a ajutat să realizăm lucruri pe care nici nu ni le imaginam acum câţiva ani.
Avem promisiunile domnilor Petre Petrescu şi Florea Voinea pentru multe alte proiecte în acest mandat, după ce USL va câştiga alegerile. De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor din primărie şi din Consiliul Local, care au pus umărul alături de mine la realizarea acestei investiţii şi cu care am avut o colaborare foarte bună”, a spus, în deschiderea evenimentului, primarul comunei Seaca de Pădure, Săndică Osiac.

13 Petre Petrescu şi Florea Voinea la inaugurarea primăriei Seaca de Pădure poze
„E o zi specială în viaţa judeţului Dolj, o zi specială în viaţa comunei Seaca de Pădure, care astăzi se împodobeşte cu o casă extraordinară, care va dura peste o sută de ani, fiindcă de obicei, clădirile care durează cel mai mult în localităţi sunt clădirile sedii primăriei. Este şi o reparaţie pentru locuitorii din Seaca de Pădure, care avea cea mai ascunsă primărie din toate cele 111 localităţi ale judeţului.
Ne bucurăm că am putut să dăm o mână de ajutor, atât în construcţia sediului primăriei, dar şi în acest drum, în care am investit milioane de euro şi care duce până la limita cu judeţul Mehedinţi. Sătenii ne mulţumesc pentru că, aşa spun ei, «am făcut să le vină copiii acasă mai des», pentru că îşi rupeau maşinile în drumurile care existau anterior”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

111 Petre Petrescu şi Florea Voinea la inaugurarea primăriei Seaca de Pădure poze
Petre Petrescu, candidatul Uniunii Social Liberale la Camera Deputaţilor pe Colegiu 5 – Filiaşi, s-a declarat bucuros de realizarea unor investiţii importante într-o zonă foarte săracă a judeţului Dolj. „Vreau să vă felicit pentru realizarea acestei primării, este simbolul unei localităţi. Vreau să îl felicit pe primarul Osiac Săndică şi pe toţi consilierii locali, o echipă puternică, fără sprijinul căreia nu s-ar fi putut realiza această investiţie. Am văzut că în Carpen, prietenul nostru, primarul Fane Vasâlca, s-a apucat şi el să construiască o primărie, şi mă bucur.
Pentru că în această zonă, una dintre cele mai sărace ale judeţului, localităţile Seaca de Pădure şi Carpen nu au avut până acum primării ca atare. Avem acum în faţa ochilor un sediu de primărie aşa cum trebuie să fie, de la paratrăznet şi până în fundaţie. Închei spunându-vă «la mulţi ani» şi să stăpâniţi aşa cum se cuvine această primărie!”, a declarat deputatul Petre Petrescu.
Adresându-se locuitorilor prezenţi la inaugurare, Florea Voinea, candidatul Uniunii Social Liberale la Senat pe Colegiul 3 Filiași-Cetate, le-a reamintit că este un om de-al locului, preocupat de soarta judeţului Dolj. „Onorată asistenţă, sunt mândru şi onorat că sunt «scos la lumină» odată cu primăria dumneavoastră. Colaborez de multă vreme cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj, cu Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, eu însumi sunt doljean, născut la Maglavit, acum 56 de ani. Am primit cu bucurie invitaţia colegilor de la Dolj, să vin şi să-i reprezint în Senatul României, camera superioară a Parlamentului.
Aveţi o primărie frumoasă, un primar destoinic, un Preşedinte al Consiliului Judeţean care ne-a adus pe un drum ca-n palmă până la Seaca de Pădure. Mai aveţi nevoie de un deputat şi de un senator care să vă reprezinte aşa cum se cuvine în Parlament. Obligaţiile sunt mari pentru noi, aşa că nu voi vorbi despre promisiuni. Eu sunt adeptul faptelor, voi lăsa faptele să vorbească, iar dumneavoastră, dacă ne daţi votul, peste patru ani veţi avea dreptul să ne judecaţi. Vă mulţumesc pentru încredere!”, a declarat Florea Voinea.