PETRE PETRESCU ŞI FLOREA VOINEA, ÎN CAMPANIE LA MELINEŞTI

petre petrescu florea voinea ana ceana si votanti din melinesti PETRE PETRESCU ŞI FLOREA VOINEA, ÎN CAMPANIE LA MELINEŞTI poze

Petre Petrescu şi Florea Voinea, candidaţi ai Uniunii Social-Liberale la Parlamentul României, au vizitat Duminică, 02 decembrie, comuna Melineşti.
Una dintre cele mai mari comune din Dolj, comuna Melineşti şi-a schimbat „faţa” în ultimii patru ani, de când Ana Ceană a devenit primar. Alături de viitorii parlamentari de Dolj şi de aproximativ 50 de susţinători şi simpatizanţi ai acestora, primăriţa Ana Ceană a bătut străzile comunei, amintindu-le locuitorilor că, pentru viitorul comunei, trebuie să iasă la vot şi să aleagă candidaţii USL: Petre Petrescu deputat şi Florea Voinea senator. „În mandatul 2012 – 2016 avem multe de făcut. Melineştiul are treisprezece sate. Vreau să vă spun că, dacă acum patru ani, locuitorii îşi doreau să aibă drumuri pietruite, acum deja s-au obişnuit şi îşi doresc drumuri asfaltate. De aceea, mi-am propus ca, în aceşti ani care urmează, să asfaltăm cel puţin 10 kilometri de drumuri comunale şi săteşti. Alt proiect important este să introducem apa potabilă în întreaga comună. Deocamdată, am obţinut să facem această reţea doar în satul Negoieşti, trebuie să continuăm cu satele Melineşti şi Bodăieşti. Lucrarea are o valoare de 3,7 milioane de lei şi este în curs de executare, iar banii au fost obţinuţi pe măsura 322. Vrem să extindem reţeaua de gaze în satul Negoieşti. Avem în plan, de asemenea, să ajutăm şcolile din comună, în special Negoieşti şi Melineşti. Toate aceste proiecte ale noastre nu se vor putea realiza decât dacă avem sprijinul domnului deputat Petre Petrescu, care este o persoană foarte cunoscută la noi în Melineşti, un om care a vizitat foarte des localitatea noastră şi nu a lipsit de la niciunul dintre evenimentele importante ale comunei. Locuitorii comunei au mare încredere în dumnealui şi în domnul senator Florea Voinea, sperăm să nu ne dezamăgească. Eu m-am convins că dumnealui este un om serios şi că merită încrederea cetăţenilor”, a explicta primăriţa Ana Ceană.

florea voinea ana ceana petre petrescu si votanti din melinesti PETRE PETRESCU ŞI FLOREA VOINEA, ÎN CAMPANIE LA MELINEŞTI poze
Şi viceprimarul Cristinel Matei crede că victoria USL este vitală pentru binele comunei. „Sperăm să obţinem 80 la sută din voturi pentru Uniunea Social-Liberală. Suntem mândri să avem asemenea candidaţi la noi pe colegiu. Pe domnul Petre Petrescu îl cunosc dinainte de a fi deputat şi am avut în permanenţă o colaborare excelentă. Despre domnul Florea Voinea ştiu că este consilier al domnului prim-ministru Victor Ponta şi un apropiat al ministrului de finanţe Florin Georgescu. Dumnealor ne pot ajuta să obţinem finanţare pentru asfaltarea drumurilor comunale şi pentru alimentarea cu apă a întregii localităţi, pentru că apa din comună nu este potabilă în acest moment”, a declarat viceprimarul.