Petre Petrescu la Greceşti: Nu risipiţi voturile! Votaţi USL!

sustinatori petrescu in fata primariei grecesti Petre Petrescu la Greceşti: Nu risipiţi voturile! Votaţi USL! poze

DEPUTATUL PETRE PETRESCU, CANDIDAT AL USL PENTRU UN NOU MANDAT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI: „MESAJUL NOSTRU PENTRU GRECEŞTI ESTE SĂ VOTEZE USL, PENTRU A-L AJUTA PE PRIMAR ÎN PROIECTELE SALE”.

Candidatul Uniunii Social-Liberale la un nou mandat de deputat în Colegiul 5 – Filiaşi, Petre Petrescu, s-a aflat marţi, 4 decembrie, în comuna Greceşti, pentru a se întâlni cu alegători. Însoţit de aproximativ 50 de susţinători, Petre Petrescu a vizitat satele comunei şi a vorbit cu oamenii, pentru a le afla problemele şi pentru a le prezenta proiectele USL pentru următorii patru ani. Mesajul deputatului pentru locuitori a fost unul cât se poate de clar: chiar dacă primarul face parte din PD-L, numai un guvern USL îl poate ajuta să îşi îndeplinească promisiunile şi proiectele.

„Mesajul nostru adresat primarului, consiliului local şi cetăţenilor din Greceşti este să se îndrepte către USL, să vină să voteze USL. Să nu uite că, deşi acum este înregimentat la PD-L, primarul Corâci Marcel este membru fondator al PDSR, adică ar trebui să fie acum la USL. Oamenii nu trebuie să risipească voturile, pentru că numai noi, parlamentarii USL, îl putem ajuta pe domnul primar Corâci în demersurile lui, în proiectele lui. Numai astfel comuna Greceşti poate deveni o forţă adevărată. Deci, eu îi înţeleg pe locuitorii din Greceşti că au ales un primar PD-L, pentru că domnul Corâci este un bun gospodar şi oamenii îl cunosc de mult. Nu cred că a contat de la ce partid candidează. Dar rugămintea mea pentru oameni este să înţeleagă că, în următorii patru ani, susţinerea nu poate să vină decât de la noi, de la USL. Aşa că trebuie să iasă la vot Duminică, 9 decembrie, şi să voteze candidaţii USL!”, a spus deputatul Petre Petrescu.

petre petrescu sorin iordache si firu marcel Petre Petrescu la Greceşti: Nu risipiţi voturile! Votaţi USL! poze
Sorin Iordache, viceprimar din partea PSD în comuna Greceşti, crede că oamenii vor înţelege care este interesul comunei şi vor vota candidaţii Uniunii Social-Liberale, Petre Petrescu şi Florea Voinea. „Din păcate, avem doar doi consilieri PSD în consiliul local, însă trebuie să înţelegeţi că aici, când e vorba de interesul comunei, nu contează partidul. Eu am fost ales viceprimar în unanimitate, chiar dacă avem doar doi consilieri din 11. Asta pentru că PSD a sprijinit foarte mult, prin Consiliul Judeţean, prin domnul Ion Prioteasa, prin domnul Petre Petrescu, proiectele comunei. Am reabilitat şcoala de la Busu şi vrem să o reabilităm şi pe cea de la Gropane. Ne dorim să modernizăm târgul comunal. Drumurile comunale am reuşit să le pietruim, dar ne dorim să şi asfaltăm, măcare pe un tronson de 1,5 kilometri, în satul Gropane. Pentru toate aceste proiecte, avem nevoie de sprijinul unui om precum Petre Petrescu, indiferent cine este primar aici. Chiar dacă actualul primar este la PD-L şi locuitorii l-au votat pentru că îl cunosc de multă vreme, oamenii de aici sunt de stânga în comună, sunt simpatizanţi ai PSD şi sunt sigur că vor înţelege că la alegerile de Duminică singurii care merită votaţi sunt candidaţii USL, Petre Petrescu – deputat şi Florea Voinea – senator”, ne-a explicat viceprimarul Iordache.
Marcel Firu, fost primar şi preşedinte al organizaţiei locale PSD Greceşti, crede că în comună USL va obţine un scor bun, de peste 60 la sută din voturi. „Am fost primar de mai multe ori, practic din 1990 şi până în 2012, exceptând mandatul dintre 2004 şi 2008. În toată această perioadă am avut o colaborare bună cu domnul deputat Petre Petrescu. Mandatul care s-a încheiat a fost cel mai fructuos dintre toate mandatele. Am avut un mandat pe măsura 322, cu finanţare externă, prin care am realizat 16 kilometri de reţea de apă curentă, în toate satele comunei, plus canalizare pe 11 kilometri şi 7 de uliţe interioare asfaltate. Am construit o biserică în satul Busu, care nu avea biserică de peste o sută de ani. Am reabilitat şcolile şi am rezolvat multe alte probleme. Oamenii din Greceşti ar trebui să-l voteze pe Petre Petrescu, pentru că există deja o colaborare foarte bună cu dumnealui. Dumnealui a intervenit la Consiliul Judeţean şi a obţinut sprijin pentru noi. Nu există argumente în favoarea unui alt parlamentar, nu există persoană mai bună decât Petre Petrescu. Şi pe candidatul Florea Voinea îl cunoaştem de mult timp, eu îl cunosc chiar de dinainte de Revoluţie. E un om serios, sobru, care te sprijină atunci când ai nevoie. Chiar dacă există un primar PD-L în Greceşti, eu cred că USL va obţine cel puţin 60 la sută din voturi. M-aş bucura să depăşim acest scor, dar vreau să fiu prudent în declaraţii”, ne-a spus domnul Marcel Firu.
Biroul de presă