Petre Petrescu: În Șimnicu de Sus există o singură forță politică: USL!

simnicul de sus 3 Petre Petrescu: În Șimnicu de Sus există o singură forță politică: USL! poze

Deputatul Petre Petrescu, candidat în Colegiul 5 Camera Deputaților Filiași, a participat, sâmbătă, la evenimentul inaugurării unui drum comunal în localitatea Șimnicu de Sus, în prezența primarului Jana Fulga și a președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

 

simnicul de sus 1 Petre Petrescu: În Șimnicu de Sus există o singură forță politică: USL! poze
Cu acest prilej, deputatul Petre Petrescu, candidat în Colegiul 5 Camera Deputaților Filiași, a stat de vorbă cu locuitorii comunei Șimnicu de Sus de la care a aflat principalele probleme pe care cetățenii localității le au în legătură cu alimentarea cu apă și canalizarea.

simnicul de sus 2 Petre Petrescu: În Șimnicu de Sus există o singură forță politică: USL! poze
„Dacă astăzi atât de multă lume importantă se află la Șimnicu de Sus se datorează în primul rând dumneavoastră, locuitorilor acestei comune, datorită primarului Jana Fulga și datorită echipei de consilieri locali. Mă bucur să constat că la Șimnicu de Sus se găsește o echipă unită, formată din primar – viceprimar și consilierii locali, o adevărată forță. Așa se explică faptul că astăzi, în această comună președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, un om care nu promite lucruri pe care nu le poate să le ducă la bun sfârșit, și-a luat angajamentul față de cetățenii localității Șimnicu de Sus că în perioada următoare va fi adusă aici alimentarea cu apă. Eu vă garantez că această promisiune va fi onorată.
Pe 9 decembrie, trebuie să ieșim cu toții la vot în număr cât mai mare să votăm candidații USL, pentru că vă mai spun un lucru: dacă obținem un scor mare de 70-80-90 la sută din voturile exprimate, atunci putem să mergem și să ne așezăm la masă cu orice ministru al viitorului Cabinet Ponta și să-i spunem să ne rezolve problemele de aici, pentru că cetățenii comunei Șimnicu de Sus au votat cu USL într-o majoritate covârșitoare. În Șimnicu de Sus există o singură forță politică: USL.
De aceea vă spun că e foarte important ca pe 9 decembrie să fiți alături de primarul Jana Fulga, de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și de candidații USL în comuna Șimnicu de Sus: Petre Petrescu – deputat, Florea Voinea – senator”, a declarat deputatul Petre Petrescu, candidat în Colegiul 5 Camera Deputaților Filiași.

simnicul de sus Petre Petrescu: În Șimnicu de Sus există o singură forță politică: USL! poze
La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj și lider al organizației județene a PSD, Ion Prioteasa, a afirmat că Doljul are nevoie să fie reprezentat în Parlamentul României de oameni puternici, precum Petre Petrescu și Florea Voinea, de aceea este necesar ca în data de 9 decembrie cât mai mulți locuitori ai comunei Șimnicu de Sus să voteze candidații USL.
„De-a lungul timpului am stat și am observat-o pe doamna primar Jana Fulga, despre care pot să spun că este un foarte bun gospodar, care a încercat să ducă câte o investiție în toate satele componente ale comunei dumneavoastră, în așa fel încât toată lumea a simțit că din banii puțini pe care i-a avut la dispoziție a putut să miște ceva, să facă ceva în Șimnicu de Sus.
Noi suntem după opt ani de opoziție. De abia acum ne putem pune speranțele că după atâția ani de zile de opoziție, timp în care Guvernele PDL Boc-Ungureanu au ocolit cât au putut de tare județul Dolj, putem face ceva și noi, să simțim că se schimbă ceva la București în ceea ce ne privește.
Deși eu sunt președinte al Consiliului Județean Dolj, iar Jana Fulga este primar la Șimnicu de Sus, noi nu putem face singuri lucruri mari dacă nu avem lângă noi niște parlamentari puternici, respectiv Petre Petrescu – deputat și Florea Voinea – senator, care să susțină din Parlament un Guvern USL, condus de prim-ministrul Victor Ponta.
Petre Petrescu este deputat. Face parte din Comisia de Buget-Finanțe a Camerei Deputaților. Din această funcție pe care o are a reușit să îndrepte către noi câteva lucruri care s-au materializat în investiții realizate în Dolj. Ne dorim și în continuare să fie deputatul dumneavoastră, pentru că este și dificil să găsiți un om atât de destoinic, cu forță și cu putere de muncă, precum Petre Petrescu.
Florea Voinea este un om foarte apropiat de noi, de Dolj. Este născut în Maglavid și, în ultimii ani, a ajutat foarte mult județul Dolj de la București. Ori de câte ori am avut nevoie pentru rezolvarea vreunei probleme, el ne-a fost alături și ne-a ajutat.
Cu un premier din această zonă a Olteniei, cum este Victor Ponta, cu niște oameni din Dolj foarte bine pregătiți pe care să-i trimitem la București să facă parte din viitorul Cabinet USL, cu parlamentari ca Petre Petrescu și Florea Voinea sunt sigur că vom putea face mai mult decât s-a făcut până acum. Eu sunt garantul celor doi candidați, Petre Petrescu și Florea Voinea, așa că, vă rog, transferați către candidații USL o parte din încrederea pe care mi-o acordați mie și ieșiți la vot pe 9 decembrie”, a declarat președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.

simnicul de sus 4 Petre Petrescu: În Șimnicu de Sus există o singură forță politică: USL! poze
La rândul său, primarul comunei Șimnicu de Sus, Jana Fulga, a afirmat: „Azi, am participat cu toții la sfințirea acestui drum modernizat prin asfaltare. Alături de noi, pe lângă autorități județene, reprezentate prin președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și vicepreședintele CJ Cristinel Iovan, autorități locale, reprezentanți ai altor instituții se află și deputatul Petre Petrescu. Este deputatul nostru, al comunei Șimnicu de Sus, care ne-a ajutat foarte mult pentru realizarea unor obiective investiționale pe care le-am dus la bun sfârșit la noi în localitate.
Sunt convinsă că ne va ajuta în continuare și după data de 9 decembrie, când, odată cu alegerile parlamentare, își va reînnoi mandatul de deputat. Așa că sper ca pe 9 decembrie să-l votăm în număr cât mai mare pe Petre Petrescu pentru Camera Deputaților și pe Florea Voinea pentru Senat.
Resursele noastre financiare pentru rezolvarea problemelor comunei Șimnicu de Sus, mă refer la proiectele de alimentare cu apă, de canalizare, de asfaltare a celorlalte străzi interioare, sunt insuficiente. Deci nu putem susține din banii comunei astfel de investiții. Motiv pentru care avem nevoie de sprijinul Consiliului Județean Dolj. Avem nevoie de resurse de la bugetul de stat și de aceea avem nevoie de parlamentari ca Petre Petrescu și Florea Voinea, care pot deschide foarte multe uși la București.
Vă aștept la vot pe 9 decembrie să votăm candidații USL, pe Petre Petrescu – deputat și Florea Voinea – senator”.
La evenimentul inaugural la care au mai participat primarul comunei Melinești, Ana Ceană, vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Cristinel Iovan, consilierii județeni Gheorghe Bică, Fănel Văduva, Dan Păloiu și Sabin Marinescu, au fost prezente peste 100 de persoane.

BIROUL DE PRESĂ