Petre Petrescu a votat la Filiaşi: Pentru o Românie corectă!

5 Petre Petrescu a votat la Filiaşi: Pentru o Românie corectă! poze

Candidații USL Petre Petrescu și Florea Voinea au votat, duminică dimineață, în orașul Filiași, ei afirmând la ieșirea de la urne că au ales pentru o Românie corectă și dreaptă și pentru un Parlament majoritar care să susțină un Guvern condus de prim-ministrul Victor Ponta.
Petre Petrescu, candidat USL pentru un mandat de deputat în Colegiul 5 Filiași, a declarat că a votat pentru continuitate în actul de guvernare al Uniunii Social Liberale, singura soluție viabilă de dezvoltare a României.
„Azi, am ales să votez în orașul Filiași, capitala Colegiului 5. Am votat pentru o viață mai bună, pentru o Românie corectă și dreaptă. Am votat cu speranța că, în sfârșit, după opt ani de zile românii vor avea o viață demnă. Am votat alături de primarul din Filiași, Nicolae Stăncioi, pentru ca acest oraș să renască prin investiții noi și prin crearea de locuri de muncă pentru cetățenii din Filiași”, a afirmat Petre Petrescu.
La rândul său, Florea Voinea, candidat USL în Colegiul 3 Senat Filiași-Cetate, a spus: „Am votat pentru normalitate și cu speranța că votul meu, al colegilor și, în definitiv, al românilor va da țării un Parlament majoritar, Parlament care, la rândul lui, să sprijine un Guvern condus de Victor Ponta, un Guvern capabil să ne scoată din sărăcia în care ne-au afundat cei care au condus țara în ultimii ani, PDL ascuns acum sub sigla ARD”.
Cei doi candidați ai USL, Petre Petrescu și Florea Voinea, au fost însoțiți de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și primarul orașului Filiași, Nicolae Stăncioi.
Președintele Consiliului Județean Dolj și lider al organizației Dolj a PSD, Ion Prioteasa, a afirmat cu acest prilej că rezultatul alegerilor parlamentare va consfinți victoria USL cu o majoritate confortabilă pentru a instala un guvern condus de prim-ministrul Victor Ponta.
„Am venit să dau un semnal pentru locuitorii Filiașului că sunt alături de cei doi candidați ai noștri, Petre Petrescu și Florea Voinea, dar și de primarul Nicolae Stăncoi. Am venit aici cu convingerea că intrăm într-un alt moment al dezvoltării României după 22 ani, că vom avea un guvern stabil și cu convingerea că vom avea oameni în Guvern din partea locului. Vin cu certitudinea că vom putea scoate această regiune Oltenia din sărăcia în care se zbate, cu convingerea că se termină odată cu gâlceava și va începe o nouă etapă în viața României”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
Primarul din Filiași, Nicolae Stăncioi (USL), a afirmat că a votat cu candidații care l-au convins că împreună pot dezvolta orașul. „Am votat cu candidații pe care eu îi cunosc și în care am încredere că mă vor ajuta în dezvoltarea Filiașului, Petre Petrescu și Florea Voinea. Sunt oamenii care m-au convins. Sunt oamenii faptelor și nu ai vorbelor”, a declarat primarul din Filiași, Nicolae Stăncioi.