PETRE PETRESCU A VIZITAT COMUNELE SOPOT ŞI IŞALNIŢA: USL va avea din nou grijă de sănătatea românilor!

petrescu in targ la sopot PETRE PETRESCU A VIZITAT COMUNELE SOPOT ŞI IŞALNIŢA: USL va avea din nou grijă de sănătatea românilor! poze

Petre Petrescu, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 5 – Filiaşi, a vizitat miercuri, 28 noiembrie, comunele Sopot şi Işalniţa.
În târgul din Sopot a fost instalat, pentru a treia săptămână consecutiv, un punct mobil pentru verificare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale. Iniţiativa USL, prin care candidaţii social-democraţi vor să arate că se poate face şi un altfel de campanie electorală, a fost bine primită de locuitorii comunei. „Oamenii se bucură că pot face aceste analize chiar la ei în comună, absolut gratuit. Dincolo de analizele în sine, aceste este un gest simbolic, prin care să le arătăm că, după ce guvernele PDL au închis spitale şi au lăsat oamenii să moară în stradă, Uniunea Social-Liberală va avea din nou grijă de sănătatea românilor”, a declarat deputatul Petre Petrescu.

petre petrescu primarul ovidiu flori si votanti din isalnita PETRE PETRESCU A VIZITAT COMUNELE SOPOT ŞI IŞALNIŢA: USL va avea din nou grijă de sănătatea românilor! poze
În localitatea Işalniţa, deputatul Petre Petrescu a fost însoţit de primarul Ovidiu Flori, alături de aproximativ o sută de susţinători USL. „Işalniţa era una dintre cele mai bogate comune ale ţării, cu oameni gospodari şi o puternică zonă industrială. Acum, au mai rămas doar oamenii gospodari, pentru că zona industrială a fost pusă la pământ, la propriu şi la figurat. Uniunea Social-Liberală trebuie să se implice şi să reconstruiască acolo unde s-a demolat în anii guvernărilor Boc-Băsescu. Avem aici un primar tânăr, care a câştigat simpatia locuitorilor şi care poate fi dat exemplu pentru ce înseamnă eficienţă în administraţia publică”, a declarat deputatul Petre Petrescu la Işalniţa.
„Eu sunt la primul mandat de primar, însă ştiu cât de mult s-a implicat domnul Petre Petrescu în viaţa comunei. De exemplu, când s-a făcut racordul la conducta de apă de Izvarna, domnul deputat Petre Petrescu a făcut demersurile necesare pe lângă Compania de Apă şi a avut tot felul de întâlniri cu directorii de la Companie, a insistat să fim racordaţi şi să avem tarife bune la apă. Dumnealui a fost alături de noi la inaugurarea şcolii, la majoritatea investiţiilor pe care le-am realizat în Işalniţa. Şi Florea Voinea are un sistem relaţional foarte bine dezvoltat, dumnealui este chiar consilier al primului-ministru Victor Ponta, şi suntem siguri că şi dumnealui ne va ajuta în ceea ce ne propunem să realizăm”, a adăugat primarul comunei Işalniţa, Ovidiu Flori.
Biroul de presă