Petre Petrescu a început campania de primăvară: A recoltat pentru Geoană un primar și doi consilieri județeni de la PSD

geoanapetrescugustceanapopa 2 Petre Petrescu a început campania de primăvară: A recoltat pentru Geoană un primar și doi consilieri județeni de la PSD poze

Cunoscut pasionat de agricultură, ex-pesedistul Petre Petrescu a lăsat deoparte campania agricolă de primăvară și a demarat una, mai stringentă, de racolări la PSRO. Asa se face că la priam vizită a lui Mircea Geoană la Craiova în calitate de lider PSRO, deputatul doljean a putut să-i prezinte deja prima recoltă: trei aleși locali proaspăt aduși în tabăra peseristă.

Este vorba de un primar și doi consilieri județeni, veniți sub flamura lui Geoană din PSD.

Primarul Adrian Popa, de la Secu, vine în PSRO având la calitatea de independent, după ce toamna trecută a profitat de ordonanța 55 ca să plece, cam împotriva curentului ce-i drept, de la PSD. Anterior a mai activat în PDL și, încă o tură în PSD.

Pierderi mai grele pentru PSD par cei doi consilieri județeni, Mihaela Ceană și Constantin Moșoiu, ambii șefi de comisii în CJ Dolj.

ppp Petre Petrescu a început campania de primăvară: A recoltat pentru Geoană un primar și doi consilieri județeni de la PSD poze