Peste un million de voturi pentru nominalizaţii RMA!!

Solomon RMA 008 Peste un million de voturi pentru nominalizaţii RMA!! poze

Au mai ramas numai cateva ore pana la cel mai asteptat eveniment din muzica autohtona, iar site-ul rma.1music.ro a inregistrat peste un million de voturi!

Transmis LIVE in aceasta seara de Music Channel de la ora 19.00, Romanian Music Awards va fi un adevarat maraton al celor mai buni artisti ai momentului. In numai cateva saptamani, artistii nominalizati la cele 14 categorii au trecut de un million de voturi. Nu numai fanii din Romania au votat, ci si cei din tari precum Italia, Mexic, Marea Britanie, Germania, SUA, India, Brazilia, Singapore, Iordania, Australia, Jamaica, iar lista continua.

Artistii care vor urca in aceasta seara pe scena Romanian Music Awards au inceput inca de ieri sa soseasca la Craiova, iar astazi sunt asteptati la repetitii si probe de sunet. Incepand cu ora 19.00, Craiova intra in atmosfera de gala si artistii sunt asteptati sa descinda pe Covorul Rosu. Primii care vor urca pe scena premiilor sunt Viorica si Ionita din Clejani, incepand cu ora 20.00.

O data cu terminarea show-ului, fanii vor putea petrece cot la cot cu idolii lor, cand party-ul se va muta in Tasho Club, acolo unde P.P. Distributors Romania va intretine atmosfera cu Johnny Walker.

Cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards, transmisă LIVE de Music Channel astazi de la ora 19.00, va fi un show excepţional, cu momente speciale si invitati pe masura.

Voteaza si tu pana la ora 19.00 cel mai bun artist la fiecare sectiune intrand pe rma.1music.ro, unde  cele 14 categorii isi asteapta castigatorul.