Peste 300.000 de participanți sunt așteptați la Gaming Marathon, cel mai mare festival online al verii

Gaming Marathon 1 august Peste 300.000 de participanți sunt așteptați la Gaming Marathon, cel mai mare festival online al verii poze

 

București, 24iulie 2020Sute de mii de gameri din întreagațară se întâlnesc cu youtuberii și jocurile video populare în cadrul Gaming Marathon connected by Vodafone. Cel mai mare festival online al verii are loc pe 1 august, începând cu ora 10:00.

Ediția de vară a Gaming Marathon reunește peste 25 de creatori de conținut care, alături de urmăritorii lor, vor concura în competiții și turnee live pe Youtube și Twitch.

Cei mai noi membri ai comunitătii Gaming Marathon sunt Maximilian Ioan, Mitzuu si Highman care vor iniția alături de abonații lor turnee de Fortnite și Call of Duty:Warzone.

Timp de 14 ore, invitații obisnuiți ai Gaming Marathon vor intra în sesiuni lungi de gaming, încercând să-și bată recordul de la editia trecută: Imogen, Palash, Ovvy, Mădălin, Gannicus, Bobospider, Werty, Jaxi, IceManLucky, AntoniaNuckle, Skaaro, Amy Claire, Baabuska, Gereveu,MoonGaming,Tedereu, Alexa și mulți alții vor propune turnee, competiții, concursuri cu premii și multe alte surprize.

Gamerii din toatățaravorputeaparticipaînturnee ale celormaipopularejocuri: Counter-Strike: Global Offensive, FIFA20, PUBG, League of Legends, Fornite, Call of Duty: Warzone, DotA 2, Valorant, Brawl Stars, Teamfight Tactics, Minecraft siTrackmaniași multe alte titluri.

În premieră în România, Oppo va prezenta streamul de PUBG Mobile găzduit de Tedereu. PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri online battle royale din lume și din România.

Racing League Romania powered by BMWprogramează la ora 20:30 etapa a patra a sezonului din Liga PRO. Campania cu modelele BMW M3 GT2propune o luptăîntreveteraniiseriei, dubliicampioni Victor Nicolae și Cristian Berindea,și un nouval de pasionațice nu au depășitîncăpragulcelor 16 ani. Streamerul Andrei Bechir (Motul eSports) vaoferipremiiîmpreună cu partenerulechipei sale, iar pe grilă se voraflasportivi de top, precum multiplul campion național de snowboard Andrei Morțilăsautitratul pilot de raliuri Raul Badiu.

Lansatde Bucharest Gaming Week si Nexus Media ca o inițiativăcare aduceaproapecomunitatea de gameripe timp de distanțaresocială, Gaming Marathon va continuasăorganizezeevenimenteperiodice care aratăcât de unițișidiverși sunt gamerii din România.

Mai multedetaliidespreGaming Marathon connected by Vodafone, line-up-ul complet și programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

 

Despre Nexus Gaming

Nexus Gamingesteceamai de succesorganizație de esports din România, cu numeroasepremii la competițiileinternaționale cu echipele de CS:GO, League of Legends și PUBG. Casa celor de la Nexus Gaming esteNexus Gamers Pub, ceamaiperformantăsală de jocuri video din sud-estulEuropei.

Despre Bucharest Gaming Week

Bucharest Gaming Weekesteevenimentuldedicatgamerilorromâni, cu misiunea de a promovași a puneînluminareflectoarelorindustrialocalădezvoltatoare de jocuri video.