Pesediștii exultă la exit – poll. Manda: E o notă bună pentru noi. Următorul țel – Victor Ponta, președinte!

exitpoll 5 Pesediștii exultă la exit   poll. Manda: E o notă bună pentru noi. Următorul țel   Victor Ponta, președinte! poze

După prezentarea primelor exit-poll-uri, care plasau alianța PSD-UNPR-PC la peste 42 la sută din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, pesediștii doljeni s-au declarat mulțumiți, așteptând doar confirmarea ca s-au plasat pe prima poziție în clasamentul filialelor județene.

„Rezultatul acesta este o notă bună pentru noi, pentru PSD și colegii de la UNPR și PC, pentru guvernarea noastră, pentru administrația noastră locală și e un rezultat care ne confirmă că oamenii au încredere în noi și care ne dă speranța că ne va fi ușor să ne îndeplinim următorul obiectiv: președintele României – Victor Ponta.  Le mulțumesc colegilor care s-au implicat în campanie și sper ca numărătoarea voturilor să ne confirme că suntem pe locul I la nivel de țară”, a spus liderul PSD Dolj, Claudiu Manda.

La rândul său, primarul Lia Olguța Vasilescu, șefa organizației municipale a PSD, spune că așteaptă numărătoarea oficială a voturilor nu numai pentru a vedea valoarea PSD Dolj, ci și care a fost în realitate aportul liberalilor la victoria USL din 2012. „Din estimările mele, vom avea un procent de peste 50 la sută în Craiova. Vom vedea mâine care e situația exactă. USL a avut în Dolj un procent de peste 65 la sută, iar mâine ne vom da seama cât din acest procent a reprezentat PSD și cât a fost aportul PNL”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.