Pensionar cuţitar săltat la Melineşti

cutit Pensionar cuţitar săltat la Melineşti poze

Duminică, 07 octombrie a.c., în jurul orei 09.45, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul unei misiuni specifice în loc. Melineşti, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în târgul de săptămână din localitate, un bărbat, cu un comportament suspect, are asupra sa un cuţit.
Jandarmii au procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, constatând că se numeşte P.C., de 66 ani, din Întorsura, iar în urma controlului corporal preventiv au găsit asupra acestuia, în buzunarul de la spate al pantalonilor, un cuţit cu lama în lungime de 10 cm.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, pe fondul unor discuţii contradictorii privind o datorie de 500 lei, P.C., l-a ameninţat cu cuţitul pe numitul M.C., de 23 ani, din Slatina, şi a reuşit să îl taie la antebraţul mâinii stângi, provocându-i o plagă superficială de 3 cm.
La faţa locului a fost solicitat echipajul ambulanţei Spitalului Melineşti, care se afla în târgul de săptămână, pentru a acorda îngrijiri medicale de specialitate victimei, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire şi alte violenţe şi portul cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 193 şi art. 180 din Codul penal şi art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice