Peneliștii, războinici la spartul târgului: Lia Olguța Vasilescu n-o să mai aibă timp de politică, o s-o punem la muncă!

Liberalii craioveni s-au sculat azi cu noaptea în cap ca să lanseze un protest din sediul de partid față de ultima ședință extraordinară a CLM Craiova, convocată de încă primarul Mihail Genoiu, în ultimele zile în care pesediștii mai dispund e majoritate în consiliu, înainte de constituirea noului legislativ local.

Vârf de lance a fost Marian Vasile, unul dintre pretendenții la postul de viceprimar din partea PNL, care a ținut să-și ia la rost viitoarea șefă pe linie admnistrativă, Lia Olguța Vasilescu, pe care a „somat-o” să anuleze ședința extraordinară. Liberalul a mai dezvăluit și planurile de viitor ale alianței de dreapta din viitorul consiliu local, decretând că Olguța Vasilescu nu mai mai avea pratic timp de politică de câte sarcini îi va trasa viitoarea majoritate.

„Uitându-ne pe agenda ședinței de urgență convocată de Primăria Craiova am constatat că sunt vizate două lucruri: banul public și funcțiile, pe care soldățeii Liei Olguța Vasilescu vor să le obțină pe ultima sută de metri. Se vrea astfel prelungirea mandatului de administrator de la Salubritate, deși acesta expiră la anul în 2021. Cu siguranță acești soldăței nu sunt de capul lor și nu fac asemenea gestyri fără știința doamnei primar, de aceea, o somăm public pe Lia Olguța Vasilescu să respecte votul de pe 27 septembrie. O rugăm prin intermediul dumneavoastră să renunțe la această ședință și să lase aceste proiecte pentru noul consiliu local abia ales. Ceea ce este de reținut este că, în următorul mandat, primăria Craoiva va fi condusă de o alianță de dreapta PNL USR PLUS și să știți că avem de gând s-o punem cu adevărat la muncă pe doamna primar. N-o să mai aibă timp de politică prin Kisellef sau pe unde au sediul de partid la București”, a spus Marian Vasile.

De menționat că nici Lia Olguța Vasilescu nici altcineva nu a anulat ședința CLM iar proiectele propuse de primarul în funcție au trecut la vot cu brio, cu toată împotrivirea liberalilor.