Pedeliştii, retrogradaţi din conducerea Pieţelor

resceanu1 Pedeliştii, retrogradaţi din conducerea Pieţelor poze

Ieri a intrat în vigoare noua organigramă a SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, din care au dispărut posturile directorului executiv Bogdan Apostol şi al directorului adjunct Bogdan Ciocoiu. 

Hotărârea adoptată la ultima şedinţă a consiliului local şi care prevedea modificarea organigramei la SRL-ul municipal al Pieţelor a primit, ieri, viza de legalitate din partea Prefecturii Dolj.

Din noua organigramă au dispărut posturile de director executiv şi director executiv adjunct, ocupate până acum de pedeliştii Bogdan Apostol şi Bogdan Ciocoiu, funcţiile fiind transformate în director de dezvoltare, respectiv director tehnic.

Potrivit directorului general al SRL-ului municipal, Cătălin Resceanu, cele două posturi nou-create în organigramă rămân vacante până la organigrama concursurilor, iar cei doi ex-directori ai unităţii rămân în continuare salariaţi ai societăţii.

“Cei doi directori activează în continuare în cadrul unităţii. Le-am propus şi au acceptat posturi de execuţie în cadrul compartimentelor societăţii. Cele două noi posturi de director tehnic şi director de dezvoltare vor fi ocupate prin concurs”, a declarat Resceanu.

Primul director din garnitura pedelistă de la Pieţe care a plecat din schemă după alegerile locale a fost Gabriel Şerban, al cărui post de administrator director general a fost preluat de Resceanu (PNL).