PDL Dolj: Tinerii democrat liberali craioveni și-au ales conducerea pentru următorii patru ani

Prezidiu phixr PDL Dolj: Tinerii democrat liberali craioveni și au ales conducerea pentru următorii patru ani poze

 

Marți seara, la Cinematorgraful “Modern” din Craiova, a avut loc Consiliul de Coordonare Local al Organizației Municipale a Tinerilor Democrat Liberali Craiova. Cei peste 200 delegati democrat liberali şi-au ales conducerea pentru următorii patru ani.
În prezidiu Consiliului au luat loc: prim-vicepreședinții PDL Craiova, Marinel Florescu și Flavius Sirop, Laurențiu Bobeică, vicepreședinte regional TDL, Ana Gheorghe, Președinte organizația de femei PDL Craiova, și Adrian Vintilă, președinte OT PDL Craiova.
După ce s-a supus la vot ordinea de zi, președintele OT PDL Craiova, Adrian Vintilă, a prezentat celor prezenți în sală raportul de activitate al organizației de tineret pe care a condus-o în ultimi doi ani. Acesta a menționat diversele proiecte puse la punct de tinerii democrat liberali printre care: organizarea primei ediţii a Academiei Tineretului Democrat Liberal, desfășurată la Filarmonica “Oltenia”, campania de recrutare, desfășurată sub sloganul “Demonstrează că tinerii au forţa de a conduce viitorul!”, prima de acest gen organizată de OT PDL Craiova si concentrată exclusiv pe atragerea de noi tineri, evenimentul “Viitorul merită ziua lui!” organizat de Ziua Internațională a Tineretului în Piața “Mihai Viteazul”, unde a fost amplasat un imens cinematograf în aer liber, cu un ecran a cărui dimensiune avea 45 mp și unde au participat peste 2000 de craioveni sau campaniile “Susține performanța”. Dar cel mai mare și important proiect a fost “Craiova fără maidanezi”, gândit aproape în totalitate de către OT PDL Craiova, proiect ce a reprezentat principala temă de precampanie pentru alegerile locale, când s-au strans peste 20.000 semnături ale locuitorilor Craiovei.

Adrian Vintila phixr PDL Dolj: Tinerii democrat liberali craioveni și au ales conducerea pentru următorii patru ani poze
După prezentarea raportului de activitate, fostul Președinte al OT PDL Craiova, Adrian Vintilă, și-a prezentat proiectul cu care și-a depus candidatura pentru un nou mandat, intitulat “Viitorul sună bine”. Acesta a decralarat de la prezidiu: “Avem o echipă unită, o echipă a cărei valori sunt: integritatea, bunul simț, onestitatea și respectul fațâ de Partidul Democrat Liberal. Am construit-o greu, dar mă bucur că am reușit, după 2 ani, să formăm un nucleu puternic bazat pe valorile menționate.
Avem nevoie în continuare de persoane care să se muleze perfect pe aceste valori, de persoane care să aibă principii sănătoase și alături de care să reușim să aducem Partidul Democrat Liberal pe prima treaptă a podiumului politic.
TDL va trebui să reprezinte și de acum înainte baza din care organizația de seniori să poată recruta integritate și competență și să ajungă să îndeplinească valorile care reies din cele 3 litere: T, D, L.
T = Talent Development
D = Demonstrating Integrity
L = Leadership”

delegati phixr PDL Dolj: Tinerii democrat liberali craioveni și au ales conducerea pentru următorii patru ani poze

După prezentarea proiectului și a candidaților s-a trecut la vot iar în urma acestuia noua conducere a Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal Craiova este formată din:
Președinte: Adrian Vintilă
Prim-vicepreședinte: Adriana Văduva
Secretar General: Elena Roxana Bujorică
Secretar General Adjunct: Alexandra Saizu
Vicepreședinți: Alexandra Simona Avramescu, Roxana Vărgatu, Constantin Mogoșanu, Anca Stancu, Roxana Vlad, Dragoș Bițu, Doru Câplea, Adrian Florin Ciobanu, Rareș Ionuț Popa, Cătălin Bâlea
Secretari Executivi: Remus Marinescu, Ștefan Bărăga, Sorina Obranovici, Alexandru Theodorescu, Alexandru Liță, Lavinia Florescu, Sîrbu Gabriel, Radu Ristea, Dana Croitoru, Alexandru Ghiță.