PDL Dolj: Tineretul Democrat Liberal din Dolj își alege noua conducere. Doru Câplea – preşedinte

poza doru PDL Dolj: Tineretul Democrat Liberal din Dolj își alege noua conducere. Doru Câplea   preşedinte poze

Vineri, 8 noiembrie 2013, începând cu ora 17.00, în sala de spectacole a Cinematografului Modern din Craiova, are loc Consiliul de Coordonare Județean al Organizaţiei de Tineret a PDL Dolj, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a Tineretului Democrat Liberal.

Pentru funcția de președinte candidează Doru Câplea, 23 ani, absolvent al Facultăţii de Teologie, Istorie şi Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene și masterand al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializarea Managementul Organizaţiilor Publice.

Doru Câplea își dorește ca noua conducere a Tineretului Democrat Liberal, ce va rezulta din aceste alegeri, să ”dea dovadă de flexibilitate, de dinamism şi nu în ultimul rând de multă dorinţă de implicare.” Pentru a fi ales președinte al TDL, Doru Câplea promite tinerilor democrați că își va axa mandatul pe trei componente principale: ”1.Valorificarea resursei umane – Fiecare tânăr trebuie să activeze pe palierul unde poate da cel mai bun randament; 2.Comunicare – Trebuie să învăţăm din erorile trecutului, va trebui să comunicăm mai mult şi să taxăm în permanenţă greşelile adversarilor politici. Însă nu va fi suficient să ne criticăm adversarul, ci va trebui să cunoaştem foarte bine soluţiile pe care le oferă Partidul Democrat Liberal, pentru ca mai apoi să le prezentăm cetăţenilor; 3. Dezvoltarea organizaţiilor locale de tineret – Este nevoie ca vocea tinerilor din partid să se facă auzită în toate comunităţile din judeţ. Sunt lucruri care nu sunt greu de dus la îndeplinire, însă sunt aspecte ce se vor dovedi esenţiale, mai târziu, în bătălia politică.”

Doru Câplea este membru PDL din octombrie 2010 și vicepreședinte OT PDL Craiova din decembrie 2011.

Biroul de Presă
Al PDL Dolj