PDL Dolj sare în ajutorul sinistraţilor

m ajutoare pdl 300x120 PDL Dolj sare în ajutorul sinistraţilor poze

Organizaţia PDL Dolj a lansat campania de strângere a ajutoarelor umanitare pentru persoanele sinistrate. Au fost donate primele ajutoare către punctul de strângere al acestora ce aparţine Ministerului Apărării Nationale. Au fost donate alimente neperisabile ca: făină, paste, conserve şi apă plată. Campania va continua şi în perioada următoare.

Membrii PDL Dolj sunt alături de locuitorii zonelor grav afectate de capriciile naturii, care au pus în pericol vieţi omeneşti. Chiar dacă nu am putut ajunge cu toţii la locul tragediilor, acţiunile de colectare a alimentelor neperisabile şi a altor ajutoare la punctul de colectare al Ministerului Apărării Naţionale au fost făcute cu gândul la necazurile şi la neputinţa omului în faţa naturii.

Au fost momentele în care am retrăit calvarul şi disperarea oamenilor afectaţi de inundaţiile din Lunca Dunării şi nu am putut uita solidaritatea românilor de atunci.

Organizaţia Partidului Democrat Liberal Dolj va continua acţiunea de colectare de alimente, haine sau alte ajutoare atât de necesare în astfel de momente şi va întinde oricând o mână de ajutor celor care au nevoie. Facem apel catre toti cei care pot intinde o mana de ajutor celor afectati sa mearga sa doneze din putinul lor la centrele de colectare ale Ministerului Apararii Nationale.