PDL Dolj: Peste 15.000 de simpatizanți PDL cer demisia guvernului Ponta

miting pdl bucuresti.jpg PDL Dolj: Peste 15.000 de simpatizanți PDL cer demisia guvernului Ponta poze

Sâmbătă, 8 Februarie, în Piața Revoluției din București și ulterior pe traseul Piața Romană – Piața Victoriei, peste 15.000 de membri și simpatizanți ai Partidului Democrat Liberal au scandat împotriva Uniunii Social Liberale și guvernului Ponta solicitând demisia acestuia.

La miting au participat și 300 de membri PDL Dolj împreuna cu europarlamentarul Marian Jean Marinescu, senatorul Mărinică Dincă și cei doi deputați, Dascălu Constantin și Ștefan Stoica.

 miting pdl bucuresti.jpg 1 PDL Dolj: Peste 15.000 de simpatizanți PDL cer demisia guvernului Ponta poze

“PDL, ca partid, ca nucleu și echipă, este mai puternic ca niciodată, cu toate trădările și dezertările din ultima perioadă. Dovedim asta acum când ne-am strâns peste 15.000 să protestam împotriva tuturor abuzurilor USL iar noi la Craiova știm prea bine cu ce ne confruntăm zi de zi fiind conduși de o adevărată dictatura roșie!” A spus Mărinică Dincă.

 miting pdl bucuresti.jpg 2 PDL Dolj: Peste 15.000 de simpatizanți PDL cer demisia guvernului Ponta poze

S-a scandat puternic împotriva încălcărilor statului de drept, abuzurilor și infracțiunilor făcute de USL. Pe scena au luat cuvântul rând pe rând europarlamentari, deputați și senatori, președintele PDL Vasile Blaga precum si candidatul la Președinția României din partea PDL, Cătălin Predoiu.

“Să fim iarăși împreuna pentru Romania, pentru că vrem lege, nu fărădelege, pentru că vrem justiție nu injustiție, pentru că vrem bunăstare muncită nu pomană electorală, suntem aici să spunem STOP ticăloșiei USL” a declarat la microfon Cătălin Predoiu.

 miting pdl bucuresti.jpg 3 PDL Dolj: Peste 15.000 de simpatizanți PDL cer demisia guvernului Ponta poze

La fel de vehement a fost si președintele partidului, Vasile Blaga:

“USL de 20 luni sărăcește România, încalcă valorile europene, statul de drept, dau legi pentru îngroșarea propriilor buzunare. (…) Suntem aici în Piața Revoluției să cerem lui Ponta și lui Antonescu demisia! Aceștia sunt incompatibili cu România sau Uniunea Europeană”

Vasile Blaga a ținut să dea asigurări ca o alianța cu PNL sau PSD nu este o variantă pe care PDL s-o aibă în vedere:

“Cât sunt eu președinte al acestui partid n-o să închei un pact de coabitare cu USL, cu Ponta sau Antonescu. Nu vom guverna alături de PSD sau PNL și nu-i fac ochi dulci lui Antonescu! Aceștia nu știu să guverneze decât în hoție și minciună televizată, nu mă pot asocia cu astfel de persoane.”

Vă mulțumim,

Biroul de presă al PDL Craiova