PDL Dolj mulţumeşte alegătorilor. Mai ales celor care au stat acasă

marijean dascalu PDL Dolj mulţumeşte alegătorilor. Mai ales celor care au stat acasă poze

PDL Dolj isi exprima increderea in institutiile statului care sunt chemate sa asigure respectarea legilor si multumeste tuturor jandarmilor si politistilor din Craiova si judetul Dolj pentru modul in care si-au facut datoria duminica, 29 iulie 2012.
Multumim deasemenea tuturor cetatenilor care, votand sau stand acasa, si-au exprimat optiunea la acest referendum. Dorim sa-i asiguram pe cei care au fost la vot doar ca urmare a presiunilor facute asupra lor sub o forma sau alta ca aceste presiuni nu vor ramane nepedepsite. In acest sens, PDL va face toate demersurile necesare pentru ca legea sa fie aplicata in toate cazurile in care s-au comis ilegalitati in desfasurarea corecta a referendumului de duminica, 29 iulie 2012.
PDL multumeste in mod deosebit barbatilor si femeilor, tineri sau mai putin tineri, care NU au mers la vot, raspunzand in acest fel solicitarii noastre. Dumneavoastra sunteti cei care ati salvat nu un presedinte, ci DEMOCRATIA in Romania. Va multumim !
Nu in ultimul rand, dorim sa multumim reprezentantilor presei locale si nationale pentru efortul facut de a informa publicul in legatura cu evenimentele petrecute in ziua referendumului. Fara dumneavoastra, multe dintre derapajele democratice inregistrate ar fi trecut neobservate si tavalugul ilegalitatilor USL ar fi fost de neoprit.
Tuturor, VA MULTUMIM !

Biroul de presă al Partidului Democrat Liberal Dolj